PR CUAET
-
Регулярно из Дии подаём с клиентами
-
В среднем консультант/адвокат финализирует подачу через 2-6 недель ПОСЛЕ того, как у него будут все необходимые документы и информация от Вас. Общий процесс подготовки документов в итоге занимает от 2 до 6 мес.
-
Это всё весьма индивидуально, обычно стратегия по сбору документов строится с учётом личной ситуации конкретного человека/семьи.
-
Может 24 часа занять, в редких случаях и 48 бывало
-
3 недели выборки не было по CEC. В итоге да, чуть подрос
-
Доброго дня, якщо ви заповнюєте де пише ваші адреса за останніх 10 років , потрібно вказувати всі адреси і навіть там де я була туристом 2-3 дні, чи 1-2 місяці ?) дякую за відповіді !
-
Доброго дня. Мене звуть Віталій Гудковський (Vitaliy Goodkovsky), я практикую з провінції British Columbia. Засновник компанії MIG Immigration Canada Inc. Багато взаємодію зі сферою канадської імміграції ще з 2008 року, останні 5+ років практикую як ліцензований імміграційний фахівець. Випускник навчальної програми з відзнакою (Immigration Diploma with Honours). Я є членом CICC (ліцензія #R535651) and CAPIC. Періодично проводжу безкоштовні імміграційні семінари як особисто (серія виступів для ISSofBC, etc.), так і на своєму Youtube каналі (там же публікую і розбір цікавих програм або нововведень): www.youtube.com/@migcanada Напівактивно (через велику завантаженість) веду професійну сторінку на Facebook (www.facebook.com/MIGImCanada) і канал у Телеграм (t.me/migcanada) Спектр послуг Працюю з імміграційними програмами всіх провінцій, крім Квебеку, найчастіше – PNPs of BC, Alberta and Ontario. Працюю з переважною більшістю федеральних напрямків – візи, дозволи, економічна імміграція, спонсорські програми тощо. (Не займаюся refugee). Спеціалізуюся на складних напрямках – багато займаюся H&C (гуманітарна програма), відмовими та переглядом негативних рішень (зокрема, “переграв” масу відмов щодо CUAET), складнощі пов'язані з криміналом та інші inadmissibilities. Контакти: Vitaliy Goodkovsky, RCIC Телефон: +1 (778) 302 3808 (WhatsApp, Viber, Telegram) – сюди краще писати з питань консультацій Email: [email protected]
-
Всім привіт 🙋🏻♀️ Запрошуємо на захід!!!! Всі отриманні гроші підуть на допомогу медичним закладам України ❤️❤️❤️ www.uoca.ca/events/upcoming-events
-
В консульствах роблять без ID. Тобто, або ловіть слот в Канаді, або, якщо вже горить, то обзвонюйте або пишіть в консульства Європі, де Вас приймуть. Мене прийняли в Відні. Записалася сьогодні на завтра, ніяких черг. Але й забирати треба потім їхати туди. В ДП Документ в Україні та в Європі - не роблять. Там спочатку треба зробити Укр ІD, потім загранпаспорт. Продовжений паспорт підходить для продовження всіх документів та для подачі на PR. Єдине що, не во всі країни з продовженим зможете подорожувати (все на розсуд авіакомпаній та офіцерів).
-
Продовження дії паспортів, внесення даних дітей до паспортів батьків, видача інших документів, консультації. В порядку живої черги. Понеділок - 11:30-15:00 Вівторок - 11:30-15:00 Середа - 11:30-15:00 Четвер - 11:30-15:00 П`ятниця - 11:30-15:00
-
Нам пришло приглашение на биометрию через 1.2 месяца. Попробуйте позвонить на горячую линию 1888 242 2100 и спросить почему нет приглашения. Не факт, что офицер скажет что-то, но вдруг. Дозвониться сложно. У меня получилось дозвониться в конце рабочего дня. Ещё можно заказать notes, но я так понимаю, что их нужно ждать месяц
-
Привіт всім, я подав в липні 22-го, через рік тільки запросили на біометрію, десь в травні і знову тиша. Корочче дали добро на вклейку візи в листопаді 23-го, а повідомили мене 28 лютого 24-го !!! Де вони були всі ці 4 місяці???? Ясно що вклеїли в кінці березня і я пролетів з 3 тис. Корочче прилетів 25 липня, а на сайті писало дедлайн програми 31 липня. Але офіцерша впала на мороз і не запустила по cuaet, а просто як туриста ( . Корочче побавив внука 2 місяці і їду в Європу, бо без медстраховки і права на на працю нєхєр тут робити !!! Тай таке ...