PR CUAET
-
это не proof of travel. это паспорт. вы можете грузить его в паспорт и назвать old passport/expired passport. можете грузить в other documents. а вот в proof of travel грузить - это как раз и будет путать никакого подтверждения поездок не нужно. так же как не нужно подтвержедния образования, опыта работы, знания языка и тд
-
СЕС це експрес ентрі, за освіту додаткові бали. Та й взагалі, здається це обов’язковий документ для головного апліканта по будь якій програмі. Поправте, якщо не правий
-
Это подтверждение поездок. Паспорт один, я думаю, путать офицеров не надо. Proof of Travels?
-
Дякую за інформацію! А як ви їх називали, у якій категорії відправляли?
-
Кто занимается продлением ворк пермитов? Есть в чате специалисты, к кому можно обратиться?
-
🍁🍁🍁 Інформаційний пост🍁➡️ Федеральний етап: Проблеми з роботодавцем. Що варто знати та як діяти? Які програми вимагають документів, а для яких це не є критичним чинником. 🍁🍁🍁
-
🍁🍁🍁 Інформаційний пост🍁➡️ Федеральний етап: Проблеми з роботодавцем. Що варто знати та як діяти? Які програми вимагають документів, а для яких це не є критичним чинником. 🍁🍁🍁
-
-
-
Добрый день подскажите пожалуйста что делать если меня сократили с работы, номинация есть, и я уже получил AOR на федеральном уровне + сдал биометрию и мне подтвердили медицину. С провинций я общался и мне дали 45 дней для поиска новой работы по моей программе. Но как мне быть с Федералами ? Их тоже нужно как то уведомлять о потере работы ??? В офисе SINP сказали федералов не нужно оповещать пока я не найду новую работу и SINP должны изменить информацию в номинации. Как быть не знаю, провинция дала время но федералы могут написать в любой момент и запросить справку с работы или ещё что нибудь..
-
🍁 Імміграція - ЕТАПИ🍁 🍂 Family reunification for Ukrainian nationals : Про вимогу знаходитись в Канаді на момент прийняття фінального рішення. Пояснення : що відбувається з вашою аплікацією після AoR 🍂 Аплікації в Канаді : яку інформацію (досвід, навчання) вказувати? 🍂 Подорожі: що вказувати в аплікації на PR. Про штампи в паспорті та історії поїздок 🍂 Ineligible: Чому при створенні аккаунта в Express Entry, в мене вибиває система і надає 0 балів? 🍂 Background check: Перевірка канадського VS міжнародного робочого стажу для імміграції 🍂Подаємо Аплікацію на Постійне Резидентство Канади: ФЕДЕРАЛЬНИЙ ЕТАП : для Провінційних Номінантів 🍂 Федеральний етап: Оновлення Статусу з AOR на PR: Що Потрібно Знати? Пояснення всіх етапів & статусів в аплікації (на прикладі Express Entry) 🍂 Background check, який передано CBSA : що таке comprehensive security check і чому вона важлива? Чого очікувати і чому так довго ? 🍂 GCMS Notes: Що це? Яка їх важливість? Навіщо вони мені потрібні? Як Замовити? 🍂 Документи для підтвердження стажу роботи: Які документи ? Які вимоги? Reference Letter для підтвердження досвіду роботи для імміграції: Вимоги, Оформлення, Терміни 🍂 Misrepresentation в імміграційному процесі Канади: Що це, Коли виникає, Як це працює, Наслідки та Як уникнути 🍂 Федеральний етап: Проблеми з роботодавцем. Що варто знати та як діяти? Які програми вимагають документів, а для яких це не є критичним чинником.
-
Так, потрібен Ваш закордонний паспорт. Вони його сканують на своєму апараті. Що робити, якщо його не має, не підкажу. Напевно треба звертатися за відтермінванням здачі біо до IRCC до отримання діючого паспорта. Але то лише моя думка.