PR CUAET
-
GCKey, присоединила, как получила AOR
-
И они ее взяли в работу только через 3 месяца. Надеюсь у вас будет быстрее.
-
Это средний срок, у кого-то пол года, у кого-то за месяц. Такое ощущение что офицеры просто леняться смотреть семейные заявки, видимо они для них сложнее в работе.
-
Дякуємо за уточнення, Ольго!
-
Вот, что в итоге получается после загрузки новой справки
-
Это не в письме, это когда вы переходите в вашем аккаунте для загрузки новой справки. В правом верхнем углу. Не знаю, как правильно объяснить
-
А скажіть будь ласка ви довідку переводили на українську? Бо в мене теж є довідка тільки на англійській. Дякую)
-
This is in regards to your application E00******* for Permanent Residence.Upon further review of your file, the following document/s is still outstanding. Police Certificate: We are granting 30 days from this email to allow you to submit the Ukrainian Police Certificates + translations. If you do not receive the Police Certificate in 30 days, kindly advise and we will let you know the next steps from there. Should you fail to respond to this request letter within the timeframes requested, your application may be refused. Thanks, У нас в письме я не вижу такой фразы
-
🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤 Приєднуйтесь до вебінару з досвідченим міграційним адвокатом Левом Абрамовичем з Abramovich Immigration Law! 🗣️ 🗓 Дата: 21 вересня 2024 (цієї суботи) ⏰ Час: 09:00 a.m. - 11:00 а.m. по Едмонтону 📍 Місце: Онлайн (посилання на вебінар буде надіслано після реєстрації) Лев Абрамович розповість про гуманітарні заявки (H&C) та стан імміграційної системи Канади. Задайте тут свої запитання (обов'язково укажіть #запитання) і адвокат відповість на них безкоштовно під час вебінару в суботу! 🔗 Реєстрація #Вебінар #БезкоштовнаКонсультація #ЛевАбрамович #міграційнийадвокат
-
Сьогодні отримала AOR. Подача 20 травня .
-
Я взяла довідку з школи, де написали адресу проживання