PR CUAET
-
🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤 Приєднуйтесь до вебінару з досвідченим міграційним адвокатом Левом Абрамовичем з Abramovich Immigration Law! 🗣️ 🗓 Дата: 21 вересня 2024 (цієї суботи) ⏰ Час: 09:00 a.m. - 11:00 а.m. по Едмонтону 📍 Місце: Онлайн (посилання на вебінар буде надіслано після реєстрації) Лев Абрамович розповість про гуманітарні заявки (H&C) та стан імміграційної системи Канади. Задайте тут свої запитання (обов'язково укажіть #запитання) і адвокат відповість на них безкоштовно під час вебінару в суботу! 🔗 Реєстрація #Вебінар #БезкоштовнаКонсультація #ЛевАбрамович #міграційнийадвокат
-
Так может им нужна криминальная справка с консульства? Ведь на сайте официальном написано с консульства. У вас было много времени чтобы её заказать с консульства с 3 ноября
-
Хотіла б уточнити. Змінити викладача в середині курсу неможливо. У нас мінігрупи і якщо одна людина не може продовжувати навчання за будь-яких причин, ми не можемо додати іншого студента в группу. Платні заняття групові і індивідуальні (за ціною 7 50) проводяться вчителями, які не є носіями мови. Заняття з волонтерами- носіями мови безкоштовні. Ви можете спілкуватись з декількома волонтерами одночасно, навіть після закінчення платного курсу
-
Добрий вечір.Маю таке питання.Чоловік працює на посаді локал драйвер і фірма не є зареєстрована в SINP,але йому мають дати job offer. Чи можна само тісно зареєструватися і податися на job approval letter. Хтось таке робив і який ваш досвід?Чи можна буде звернутися до вас за допомогою щоб допомогти зареєструвати його посаду якщо це можливо?
-
Можливо є в групі іміграційний консультант, який порадить , чи можу я податися на EI зі збереженням робочого місця? Чи не буде це перепоною в подальшому подачі на федеральний етап. Дякую
-
Тоже самое сегодня получили, хотя 3 месяца назад уже отправили 😳
-
Скажіть будь-ласка яке може бути підтвердження місця проживання для дитини? Я маю договор оренди, але ж дитина там не вписана
-
Natali, якшо відповісти коротко, то працюючи на себе як Mortgage Broker ви маете значно бiльш гнучкостi та свободи де i як працювати, вже не кажучи про то шо ви як Брокер маете доступ до значно бiльшiй кiлькостi ресурсiв/iнструментiв та фінансових організацій нiж коли працюете на один Банк. Але я рад шо пройшов через цiй "класичний" этап працевлаштування, бо це даэ розумiння iнсайдера, не тiльки ЯК то все працюе але й ЧОМУ саме 😉 Якшо тема переваг і недоліків роботи (саме в фiнанасах) на Себе vs на Банк буде цiкава хочби декiлькам людям, я можу записати тут детальне порiвняння + порадити як саме почати в цiй iндустрii в Канадi ))
-
Ребята, такие новости. 18 июня был запрос на справку о несудимости. Сделали справку через Дию, перевод и отправили через пару дней. Получили подтверждение, что они её получили (отправляли и на эмейл-запрос, и через веб- форму). Прошло 3 месяца. Сегодня снова получили запрос…. Как будто другой офицер и он её не видел. 🥺 Подавались 3 ноября 2023 года. Один человек, Нью Брансвик.
-
Ось таке було: CURRENT FINANCIAL INFORMATION Provide a copy of a recent letter of employment, a recent paystub or reasons why you are not working and how you support yourself financially. You must provide evidence that you made arrangements for your care and support. Your application for permanent residence could be refused if you are not selfsupporting.
-
Да форму у нотариуса брат подписывал, по брату больше никаких документов не прикладывали. По мне, мужу и детям свидетельства о рождении прикладывали. Прикладывали четко то что запрашивалось при заполнении.
-
Підкажіть ,будь ласка, з якого віку діти повинні подавати біометричні дані? З 14 років як на отримання візи чи є зміни на отримання пр?!
-