PR CUAET
-
Я теж інвалід війни без ніг,їм на мене насрати,вони так приблизно мені і повідомили по електронній пошті
-
На Ваші проблеми Консульству зокрема та Україні взагалі насрати!
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, подалася на дитячі бенефіти, вже 1.5 року тут, щойно зʼявилися очікувані платежі… але я думала, що перший платіж має бути за всі 18 місяців , які ми тут знаходимося, але він замалий. Чи вони нараховують перший платіж не за 1.5 року , які вони не платили до того, як ми подалися?
-
Ясно, за цим справа не стане 😃 дякую!
-
Мені відмовили як пільговику, сказали що у вас ще дійсні паспорти 6 місяців, за 2 місяця до закінчення подавайте.А мені треба робити документи бо все закінчується, а коли той паспорт прийде мінімум 3 місяці, а ще податись на перміти а поступати в університет вже треба осінню , що діти сидіти будуть без навчання, чекати паспорта.Думали в Європу до нового о року поїдемо якщо не зловима, але зловили 3 дорослих🙏
-
Обовʼязки - так, 100%. Це розписано у переліку необхідних документів.
-
Це не важливо, бо в міністерстві мають оцінити твої обовʼязки і самі призначити чкому ноку відповідає ваша робота. Наша ж ціль описати обовʼязки так, щоб в них не було сумнівів😅
-
Відправила 2 вересня в кабінеті, 4 вересня вже була сума і дата виплати.
-
Привіт всім! Підкажіть, у кого скільки часу пройшло між підтвердженням біометрії до продовження ворк перміту? Подали заявки в липні, пару днів тому прийшов лист, що IRCC підтверджує наявність біометрії і після цього тиша
-
Наскільки я розумію, НОК місцевим роботодавцям взагалі не потрібний і вони про нього майже нічого не знають. Це треба нам, мігрантам. Але відповідний НОК визначають більше за обов'язками, а не за посадою. Думаю, варто попросити також описати обов'язки .
-
Кто подскажет что в schedule 4 писать, если есть кредит на машину? Типо минус ставить? Или указывать свободные деньги?
-
Сеанс закінчується через 30 хв , вас викинуло а зайти вже проблемно бо багато людей зайшло, тому і треба заходити в 17:35-17:40
-
З телефону не змогла зайти з 2 х ноутбуків.
-
Добрий день. Скажіть будь ласка, чи робили Ви апостиль на переклад свідоцтва? І чи можна подавати документи поштою чи потрібно бути особисто у консульстві. Дякую
-
Дякую! В принципі, я так і думала, що нема звільнень - нема relève d’emploi. Letter d’emploi в процесі написання, єдине що я чогось думала, що там треба вказувати NOC, але юристи в фірмі вважають, що тільки назву посади…
-
Relevé d’emploi це стандартний документ який оформлюється відразу при звільненні. Його мають відправити працівнику і в відповідний орган. Тож якщо ви звільнитесь і вам його не пришлють на протязі тижня, нагадайте роботодавцю. Якщо працюєш на різних роботах, треба зберігати усі талони, ці релеви і лист датестасьйон. Якщо забʼєте у Гуглі lettre d’emploi example, там є зразок