PR CUAET
-
Як дізнатися, коли у мого консульства дипломатична пошта?
-
Як пощастить. Більшість пише, що не відповідають, навіть пільговим категоріям, яким не потрібний слот, а лише запис через електронну пошту. Можете спробувати - у кожного свій шлях і своя карма 😉
-
Дякую за розгорнуту відповідь ❤️❤️❤️ Це схоже на те як було в Україні, стосовно консульства Канади в Україні. Зловити було майже не реально, тому я написала на пошту іншого департаменту Канади, з проханням видати слот, через два тижні отримала дату. Цікаво чи можна зробити щось схоже в цьому випадку?)
-
Добрий день . Це нажаль проблема. Вам треба було як ви продовжили паспорт всерівно ловити слоти, незважаючи на продовження, адже кожна людина має право на два діючих паспорти. І часу було б достатньо. На доставку бо Зара це нажаль швидко не робиця. Люди по рокові ловлять записи щоб зловити.😔
-
Навіщо? Адже єдина реальна людина - це Ви з нинішнім прізвищем. На фейкову особу Вам довідку ніхто не дасть. Коли я брала витяг з дії, там просять ввести попередні прізвища. І довідка у мене з попередніми прізвищами в дужках.
-
Невде довідку про несудимість потрібно брати на кожне зі своїх минулих прізвищ??? На дівочку та на минулих шлюбів призвища теж довідку про несудимість? Як вище написала Inna Kovalska? 😮🤯 @OstapBosak Elena 🇺🇦 @AnyaKiwi
-
t.me/prcuaet/55035 У цій гілці багато інформації. Я зловила слот на нотаріальні дії - це легше. На паспорт уже 2 місяці не можу зловити - хтось встигає швидше 😊 go.mfa.gov.ua/ Заходите на цей сайт, обираєте, авторизуєтеся. Слоти з'являються кожні 2 вівторки - від 17.55 до 18.30 за часом консульства. Наступні будуть 1 жовтня. Можуть з'явитися поодинокі слоти в інший час, але це якщо хтось відмовився, тобто непередбачувано і рандомно. Ми з дочкою в 4 руки зараз тренуємося 😊 Люди рекомендують спочатку потренуватися на інших консульствах, щоб побачити сам процес. Тобто кожні два вівторки заходимо, сидимо, ловимо. Слоти в ці дні є, їх багато. Але треба їх не лише побачити, а й встигнути зарезервувати 😊
-
Привіт! Чи можна відправляти заявку на продовження ворк перміту якщо не знаходимось в Канаді і не плануємо до квітня повертатися?
-
Доброй ночи )