PR CUAET
-
То вам потрібно візу для батьків, а не візитор рекорд. Почитайте тут: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/visitor-visa.html Але з України якщо подаватися на візу в Канаду, то період розгляду заявки зараз займає 318 днів.
-
Так дійсно, я помилився, вибачте. Мав на увазі візітор візу. Знаю про ті терміни і прочитав на оф ресурсі все по двох діагоналях. Питання й досі актуальне - що краще я причину вказувати family visit чи tourism 🤷♂️
-
Підкажіть будь ласка, хто вже отримав новий/продовжений WP, чи робили ви медицину заново? Я коли приїхала пройшла медицину у 2022, зняла обмеження і все, після цього з країни не виїжджала. Але питання в анкеті чи проходили ви медицину за останні 12 місяців, цікавить, чи мої тодішні результати підійдуть чи ні.. Може хтось знає, бо на сайті відповіді на це питання немає? Дякую
-
Підкажіть будь ласка хто подався по гуманітарній програмі і має дитину, яка хоче вступити до університету? Дочка минулого року закінчила школу і не вступала нікуди, бо дуже дороге навчання. Пішла працювати. Кредит на навчання не дають якщо не маєш PR. Чекаємо вже рік після подачі і тиша. Ось знову розпочався набір на навчання і знову рік чекати це не дуже круто . Можливо є якісь варіанти зменшення вартості навчання?
-
Якщо на момент коли вам приймуть рішення вас не буде в Канаді це буде проблема.
-
Всі адреси, в точному хронологічному порядку, де ви проживали більше 14 днів. Особливо зважайте на адреси, які десь фігурують, як от наприклад адреса в сін номері, чи в ворк перміті…
-
Чи хтось подавався на restoration of status для work permit ?
-
Десь читала (вже не пам'ятаю чи в цьому чаті чи десь інакше), що якщо вказувати мету подорожі "туризм", то при в'їзді в Канаду офіцер може попросити (а може й ні, це залежить від конкретного офіцера) показати детальний план подорожі (куди саме подорожують, які місця планують відвідати і т.д.), а також якесь підтвердження зарезервованих готелів в тих місцях.
-
ви можете подати до кінця березня, Але в окремому листі опишіть вашу ситуацію що очікуєте на паспорт і як тільки його отримаєте добавите його.
-
Вказуєте ні, і так як ви невиїжали із Канади вам непотрібно заново проходити мед.екзам
-
Заскріньте, як у вас пише Головне, щоб статус «на обліку» і формувався qr
-
Добрий вечір! Маю ворк перміт до 27 року, зробила новий паспорт з яким планую податися на продовження вп (до кінця березня 2025), але віза є лише в попередньому паспорті і він також діє до 27 року. Чи потрібно буде подаватися на візу в новий паспорт після отримання нового вп? Чи потрібно проходити медичний огляд, якщо попередній я робила у березні 2024 року? Підкажіть, будь ласка, також чи є якась можливість забрати обмеження щодо навчання у вп? Хотілось би хоча б курси пройти, але вони підпадають під заборону. Дякую
-