PR CUAET
-
П1 приходить кожному окремо на імейл. У дитини мабуть не було зазначено окремого імейлу тому прийшло разом. Буває що приходить комусь із сімʼї наступного дня. Але відповідає головний аплікант за всіх зі свого імейлу. Якщо у вас головний аплікант жінка то вона теоретично може за всіх відповісти зі свого імейлу
-
Маю ту ж саму проблему. Два з половиною місяці тому здала біометрію як головний аплікант. На двох депендантів листа досі чекаю. Сплатила також за всіх і за все одразу при поданні аплікації. Кожні два тижні дзвоню в IRCC. Відповідь завжди одна: «чекайте».
-
Дякую, BMO в мене 😉
-
Якщо у вас RBC, у застосунку RBC можна собі зробити Virtual Visa Debit на основі дебітного chequing account - www.rbcroyalbank.com/banking-services/virtual-visa-debit/index.html. Ця віртуальна картка дозволяє платити онлайн так само, як кредитка. Щодо ліміту, ось тут пишуть, як його перевірити чи змінити: www.rbcroyalbank.com/ways-to-bank/tutorials/general/daily-transaction-limits.html.
-
Скоріш за все ви вказуєте на стару форму, яка вже не використовується нашою компанією. Реєстрація на програму відбувається на самому сайті Haven. Наша команда перевіряє інформацію щодо цієї помилки. Будемо вдячні, якщо зможете надіслати в особисті повідомлення скриншот мейла та свою електронну адресу для перевірки Дякую 🙏
-
www.dviajeros.mitrans.gob.cu/inicio
-
Рано обрадовался значит 😁
-
Це посилання веде до сторінки сайту. Я ж вам писала та питала про форму, яка була надіслана мені для заповнення від імені Victor Lal після заповнення свого облікового запису. Саме в цій формі від мене вимагають погодитись на оплату $150. Все ж таки хотілося б отримати відповідь на свої запитання. Дуже плутанна реєстрація та інформація.
-
Якщо % по моргіджу вище за % по GIC, якщо Ваш room по TFSA забитий, якщо Ви не впевнені, що зможете кваліфікуватися коли прийде час renewal, якщо Вам просто не подобається мати кредити...I RESP-не парасолька, на жаль..Теж цікавить, чи можна гроші вкинути одразу перед renewal, і сама механіка процесу.