PR CUAET
-
Дуже дякую!
-
Ну там пишеться, що можливо не треба буле робити біометрію повторно але заплатити за неї необхідно, якось так
-
Взагалі то Portal 1 приходить на кожного окремо але на один мейл, тобто на мейл основного апліканта.
-
Хочу спитати про номери телефонів, не бачу у закріплених повідомленнях
-
ні, ви ж кордон не проходили, печатку не маєте
-
Підскажіть будь ласка, Біометрія прийшла тільки на основного апліканта, інші здати не змогли тому шо лист прийшов тільки на основного апліканту? Як було в вас? Що робити просто чекати листи на іншій аплікантів ? Або робити якісь інші кроки ?
-
Знаю що RBC не пропускає онлайн платежі дебетовою картою, треба окрему замовляти для онлайн розрахунків або кредиткою.
-
по печатках в паспорті відновіть інфу, або по авіа квітках що купували. 100% мають бути на пошті квітанції
-
Виникало питання чи можливо подовжити старий паспорт з діючими візами(за 2 місяці до закінчення терміну дії) , якщо замовили новий. Сьогодні я особисто запитала у консула в Торонто. Відповідь :НІ, Як тільки в базі відобразиться, що замовлено новий паспорт - подовжити старий вже буде неможливо. Навіть, якщо ви новий на руки ще не отримали