PR CUAET
-
Я в Україні по генеральному дорученні пишу заяву в сервісному центрі,від імені власника паспорта, щоб паспорт надіслали в Канаду,в консульство України. А яка послідовність кроків потім? Саме це цікавить.
-
Доброго дня. Прийшов Portal 1, жінка головний аплікант. В email два pdf файла для жінки і дочки, мого імені не вказано. Що це означає чи потрібно чекати на ще один email чи жінка може відповісти за доньку і за мене? Дякую
-
Чим більше відразу надасте інформації- тим швидше вирішиться ваше питання без затрати часу уточнення . Всі шлюби треба… всі що були зміни прізвищ …
-
Де є будь які відмітки
-
так, свідоцтва всі що є: шлюб, народження, розлучення… різні ПІБ …
-
Ви праві,я знову цікавилась в банку, дівчинка стажер надала не достовірну інформацію.
-
Дякую. Вдалося спіймати дату.
-
Вітаю,можливо хтось так робив,дайте будь ласка пораду. Закордонний паспорт вже готовий з січня 2024 р,знаходиться в Україні в паспортному центрі, яким чином його можна отримати в Канаді? Писати заяву,щоб переслали в консульство? Чи потрібно попередньо записуватись в консульство ? Порадьте,як покрокову все зробити. Дякую.
-
Доброго дня, У нас така ситуація подалися на PR у грудні(сім'я 3 людини). У вересні прийшло 2 листа 1 лист запрошення на біометрію для 1 людини тільки на основного апліканта. 2 лист прохання оплатити біометрію та підкріпити чек у нашу аплікацію. Ми сплатили біометрію на всіх членів сім'ї. Підкріпити чек до аплікації не виходить. В самій аплікації немає кнопки щоб додати чек по оплати. З приводу цього писали в кризову форму вони відповіли що отримали чек з приводу оплати. Як можна оттримати лист на біометрію на інших членів родини? Чи просто чекати? На данний момент просто здала біометрію одна людина основний аплікант, сплачена біометрія на всіх але без листа на біометрію не приймають інших. Як отримати біометрію на інших членів сім'ї
-
Вітаю,можливо хтось так робив,дайте будь ласка пораду. Закордонний паспорт вже готовий з січня 2024 р,знаходиться в Україні в паспортному центрі, яким чином його можна отримати в Канаді? Писати заяву,щоб переслали в консульство? Чи потрібно попередньо записуватись в консульство ? Порадьте,як покрокову все зробити. Дякую.
-
То в ньому ж написано що чекайте наступного листа з номером…