PR CUAET
-
Доброго дня, громадо. Ми подали заяву у липні, і поки нічого - ні AOR номера, ні біометрії. Вижу що ще зарано, але все ж хвилююсь - схоже ми дізнаємось чи все правильно заповнили вже після закінчення цієї програми. Чи можна якось перевірити що аплікейшен є у них в черзі? Гадаю що ні, але раптом...
-
Чула що деякі так робили з Австрії. Але тут як домовишся
-
Дякую велике🫶🏼
-
В мене також не електрона віза була, потрібно було вклеїти в новий паспорт. Заповнення заявки однаковий
-
Підскажіть хто їздив в Європу щоб зробити паспорт новий ,чи можно замовити доставку до Канади ?
-
На має значення. Один процес подання
-
У нас віза не електронна, а звичайна була. Просто треба вклеїти нову у звʼязку з новим паспортом
-
Весь процес у мене зайняв 3 місяці
-
m.youtube.com/watch?fbclid=IwAR1-DI5Z5cX_0fsFwCe8HZprbwibuIzePK2SoZ5wrGNH066Yd29fGa6vagQ_aem_th_AUWpDWL9XOqyhgILgAZI2rUKWFvUgX0qbJyJUgfCM14W0ELBAPk0-4NiOgn4--s0WVA&v=DCJF2PX37fM&feature=youtu.be&mibextid=Zxz2cZ
-
Далі подавайтеся на візу на порталі ircc. Зараз кину інструкцію
-
Дякую, що відгукнулись. Можна детальніше покроково? Ми саме отримали новий ВП. Що далі?
-
Вклейку зробили за два тижня. Коли приходить запит на паспорт вони надсилають інструкцію, які документи потрібно надіслати та які конверти купити.
-
Чула, що одна жінка робила у консульстві Австрії і по готовності їй надіслали паспорт до Канади
-
Ця черга працює дещо специфічно. Вони потрохи продвигаються уперед. Можуть дійти до кінця листопада але при цьому залишити позаду купу аплікацій. Умовно кажучи остання дата наприклад 24 листопада означає що хтось може отримати за 25 листопада але при цьому усі попередні дати можуть отримувати еліджибиті упродовж наступних місяців
-
З приводу довідки з картки де будуть грощі на поїздку то проблем немає , я питаю саме про довідку про зарплатню за останні шість місяців Як нам сказали потрібно дві довідки одна з банку що в мами є потрібна сума грошей на переліт і проживання тут на декілька тижнів , і друга це з роботи , про зарплату за останні 6 місяців То на картці у мами буде потрібна сума для перельоту та проживання , а питання в мене саме за довідку з мінімальною зарплатнею , це дуже погано ?