PR CUAET
-
Дякую велике, зразу зробила:)
-
Всім привіт! Хто подавався на family reunification через CUAET? Чи були processing fees? Мені юрист каже що треба заплатити $1290
-
Пикап с трейлером, короче автовоз.
-
Можно
-
А якщо паспорт дійсний до 27 року,а ворк перміт до 2026,можна вже зараз подавати на новий паспорт?І як щодо візи?Вона теж буде в новому паспорті?
-
Не можу знайти, можливо, це було в описі до конкретної довідки певної країни, бо десь я таку вимогу читала точно. Проте в Канаді є можливість пояснення, якщо неможливо отримати довідку з якоїсь країни. Даю скріншот
-
Виготовили. Скільки тепер чекати, поки приїде?
-
Наталю не переподавайтесь, хай Бог допоможе ,щоб аплікація знайшлася 🙏🙏🙏
-
Ні, якщо умовно у вас старий залишився дійсний ще, і отримали новий, то обидва будуть дійсними до своєї дати. Максимум це що можуть натякнути, щоб ви знищили попередній, типу у вас вже є новий
-
Дякую
-
Хвилюватись не потрібно?!🤔🤷♀️Хмм…. Так якщо все добре з аплікацією .,а може бути навпаки , тоді як? Спробуй не хвилюватись , ось прочитайте статтю www.cbc.ca/news/canada/ottawa/ircc-immigration-officer-container-placeholder-code-inactive-list-1.6669571 В нашому чаті є люди в яких пропала аплікація … і це велика проблема😢у деяких Слава Богу віднайшлась але не у всіх
-
Щодо довідки про несудимість. Однією з вимог IRCC є наявність круглої печатки міністерства, якої в нових довідках з дії немає. Але Канада для нас часто робить винятки. Хоча зараз щось змінюється по відношенню до нас. Що саме відбувається, можемо лише додумувати. Тому, думаю, ніхто не скаже точно, приймуть чи ні, підходять чи не підходять. У когось приймуть, комусь завернуть. Але завжди можна дати роз'яснення для офіцера щодо конкретно Вашої ситуації.
-
Дякую, за швидку відповідь