PR CUAET
-
Яке посольство?
-
Уже не всюди, то залежить, куди подаєте.
-
На який email краще писати в посольство Оттави? Дякую 🙏🏻
-
Да видели все эти сроки, которые часто мягко говоря не соответствуют действительности, но спасибо, может кому-то будет полезно. Я спрашивал по факту может кто делал и сколько реально времени заняло.
-
А чому не в Квебеку? Тут теж приймають англомовный переклад
-
Краще всіх , треба підтвердити родинні відносини і надалі буде проще ще когось по іншій програмі сюди оформлювати, бо вже будуть ці дані про людину. Ми все робили, відразу, щоб потім не затягувати час на ці уточнення
-
Підкажіть інструкцію як сплатити 53 cad якщо на пошті де є реквізити?
-
Так, вони його там відскановували.
-
Вы подавались на визу из Канады? Если да, то уже должны были получить. Срок рассмотрения 26 дней и обычно через месяц приходит уже одобрение. Если вы подавались из-за пределов Канады, то нужно смотреть сроки исходя из того из какой страны вы подались. Например, при подаче из Украины срок рассмотрения 466 дней.
-
ЩИРО ДЯКУЮ
-
Можу перенести до Флуду
-
Ок, зараз видалю все зайве)
-
Переходьте в особисті. бо потім не можна знайти те що дійсно стосується програми. дякую
-
Все так, тільки напевно ми живемо в різних Канадах. Я в я Канаді 2024 а ви в Канаді 1970)))) Ходив по потрібен ПР, хто знає як далі життя складеться 🤷🏼 Але,ні то ні, ітц окей 👌🏻 зроблю U4U і велком ту ЮС🙈 там роботодавці допомагають трак драйверам з подальшою легалізацією в країні.. Вам теж всього доброго ☺️
-
Не знаю нікого, хто б бився за банку консерви в фудбанку чи взагалі ними користувався зараз 😁 тоді в вашому випадку взагалі не розумію навіщо навіть кошти витрачали на ту консультацію з іміграційним адвокатом, якщо навіть не має цілі тут залишитись? Ворк перміт продовжують, поки йде війна нікуди не відправлять 🤷🏻♀️ в будь якому випадку удачі 🍀
-
Ага)😁 Та тут в кого не запитай всі міліонери які по факту бʼються за банку консервів в фуд банку) Хоча ти права, відпочивати літають) Мені не потрібні гранти, канадські пенсії та інше, просто хочу перечекати війну і повернутися до дому 🥲 А всім хто хоче тут чогось досягти я можу побажати тільки удачі 🤞