PR CUAET
-
Відповіли, що все вірно- вони відкрили деякі суботи для прийому громадян. Можна видихати))
-
Когда ждать оттаву и эдмонтон?
-
У нас строек много украинцы работают, мой муж сменил 3 фул тайм позиции и ни с одной не хотели отпускать, если руки с нужного места работа есть….у нас за 5 лет выстроились огромные микрорайоны, муж там мебель ставил стройки идут своими глазами вижу….мужчине работу найти можно….
-
сьогодні ніхто не получав AOR
-
Підскажіть, тут є опція виготовлення паспорту дітям до 16 років і до 12 років. Я не бачу фрази після 16. Для дорослих написано просто «оформлення паспорту». У всіх так? Три опції.
-
Підкажіть будь ласка на пошту прийшло повідомлення за слот це підтвердження так? І ще таке питання чи зможуть прийняти мене з дитиною на цей 1 слот?
-
Друзі привіт. Маю до вас прохання: розмістіть будь-ласка у ваших місцевих чатах/групах інформацію про наш користний ресурс. Facebook, Telegram, Instagram, попросіть знайомих блогерів. Адже буде більше участників - буде більше користної інформації для усіх нас. Хто розмістив ставте ❤️. Всім миру та добра, а також найшвидшого отримання цього шматочку пластику🪪.
-
Якщо не важко, поділіться де саме. Я неможу знайти (
-
Друзі привіт. Маю до вас прохання: розмістіть будь-ласка у ваших місцевих чатах/групах інформацію про наш користний ресурс. Facebook, Telegram, Instagram, попросіть знайомих блогерів. Адже буде більше участників - буде більше користної інформації для усіх нас. Хто розмістив ставте ❤️. Всім миру та добра, а також найшвидшого отримання цього шматочку пластику🪪.
-
Ottawa: Available slots on: 2024-10-31
-
-
Про Вену - это очень интересно, спасибо. Это личный опыт, или откуда информация?