PR CUAET
-
/ban
-
я перепрошую, навіщо якийсь досвід роботи взагалі якщо є французська 7 рівень? Маючи французьску проходишь в найближчу French Proficiency виборку, які кожен місяц, там бал 370-415 по ЕЕ. Не треба більше окрім французської мови більше нічого
-
я б вам бескоштовно сказав що ця программа не для вас ) Зекономив би вам трохи )
-
Тих самих щоб проходити по економічній програмі - вчити мову, шукати потрібну роботу, та і як вище вже розписали переїхати в іншу, не таку пафосну, провінцію.
-
Так само, тільки 30 жовтня, сподіваємося до Різдва або нового року отримаємо портал😄
-
От чомусь багато хто думає що гуманітарна програма то панацея і за нею все буде легко. Ніхто не хоче докладати зусиль щоб отримати пр.
-
А почему переезд в другую провинцию не вариант? Ньюфаундленд только нашел фул тайм можно подаваться, нью браунсвик и скошия пол года/год опыта и подаешься, очень доступно, вы молодой, без семьи я бы с радостью переехала и подалась…. Воспринимать как приключение…. Без детей вообще руки свободны…. Тот же Саскатчеван или Манитоба, тоже легкие, есть в Онтарио программы для привлечения в небольшие городки, на Торонто свет клином не сошелся…. Пессимистичная консультант вам попалась ложись и умирай….не все так плохо….
-
А з якої ви провінції?