PR CUAET
-
Може бути, Канада не дуже і перевіряла усе. Я чула історії, що люди не встигали отримати укр паспорти, бо окупували і видали російські, і коли людина хотіла податись на якусь візу через рос паспорт, то була відмова, тому що виданий на невизнаних територіях.
-
-
А в якій?
-
Провінція в принципі значення не має
-
як обрати простіший шлях для отримання PR. В мене є CUAET . Зараз я не в Канаді планую приїхати нормально наступного року. Працювати на постійній роботі потреби не маю. Я працюю віддалено, але PR потрібен для дитини для вступу в Універ по ціні для domestics .
-
Мабуть так, просто взагалі до того, що там багато хто сидить с рос паспортами, але вони все одно ніде не визнаються окрім рашки. Для виїзду через рашку - норм, для інших країн - ні. Але українські паспорти у всьому світі діють, неважливо де видані. Тому візи 100% отримують.
-
В ДНР та ЛНР дають російськи паспорти навіть без поїздок до росіі і це паспорти росіі, а не ДНР та ЛНР, які , так, не визнають. Як раз у жовтні навидали всім тим, хто довго 8 років відмежувався та відмовлявся їх отримувати. Під загрозою не виплат пенсій
-
Дякую