PR CUAET
-
Добрий день, для подачі на PR довідка про несудимість має бути нотаріально завірена чи достатньо сертифікованого перекладу з печаткою?
-
Диппошта в Торонто вже була?
-
Update: Федеральний етап: 30.11.23 Здача біометріі: 09.02.24 Pre arrive later: 06.04.24 Portal 1: 22.08.24 Portal 2: 06.09.24 Ecopr: 16.09.24
-
Ну це побільше шансів. Бо тут вже були історії коли дозволяли оформити одразу двох дітей. Але знов таки якоїсь гарантії немає і все буде залежати від настрою працівників і загруженості консульства у той день. Великий плюс що у вас на обох дітей є слоти.
-
Трошечки ще і буде PR👍
-
Я не знайома саме з імміграційної програмою , але якщо ви посилаєтесь на цей дохід то ви маєте його показати в канадській декларації
-
Може просто заздрять вам,що так багато по світу поїздили.Канадці не сильно подорожують😅
-
Скажіть це очікування після всіх порталів?
-
Особисто я робила просто переклади документів в Україні в бюро перекладів без нотаріального завірення, просто надсилала їм сканкопіі документів.
-
Вітаю. Тобто ви маєте український доход також ?
-
Друзі привіт. Маю до вас прохання: розмістіть будь-ласка у ваших місцевих чатах/групах інформацію про наш користний ресурс. Facebook, Telegram, Instagram, попросіть знайомих блогерів. Адже буде більше участників - буде більше користної інформації для усіх нас. Хто розмістив ставте ❤️. Всім миру та добра, а також найшвидшого отримання цього шматочку пластику🪪.
-
Шановні участники! Я розумію що питання пошуку слоту дуже болюче для вас, але Прохання (вірніше ВИМОГА) N1: поважайте модераторів, які тут волонтерять. ВИМОГА N2: за платні послуги по допомозі/продажу слотів зразу Ban. Навіть просто за обговорення вирішення проблеми таким чином. Без попередження, без розбору. Прохання відмічати мене @prcuaetua при наявності таких повідомлень. При сутичках та флуді будь-ласка відподайте на проблемне повідомлення /report
-
Вітаю. У вас при бажанні реєстрацію імені бізнесу , GSt та RST . Пишу в особисті для деталей.