PR CUAET
-
В мене все було в одному емейлі: підтвердити адресу і завантажити фото
-
Добрий день. Подаюся на програму job offer in demand і в пункті про річну зарплату є умова, якщо income вище ніж $40000 , то можна отримати 3 бали. Якщо зарплата в Канаді була до 40000 і з Українським доходом це якраз більше 40000, можна получити ці 3 бали чи дохід потрібен бути лише з Канади?
-
Добрий день. Подаюся на програму job offer in demand і в пункті про річну зарплату є умова, якщо income вище ніж $40000 , то можна отримати 3 бали. Якщо зарплата в Канаді була до 40000 і з Українським доходом це якраз більше 40000, можна получити ці 3 бали чи дохід потрібен бути лише з Канади?
-
-
Це ми зробили і самі , і нам завірили , тут в Канаді , людина , яка має такі повноваження.. І більше не треба нічого завіряти? Точно те в нас є копії документів з України і їх переклад і завірений документ, що підтверджує родство і все ? Більше не треба ніяких завірених документів підтверджень так ?
-
Чому роблять ксерокопії - бо перекладачі які працюють з паперами а не електронно фізично підшивають документ до перекладу. І звісно не завжди оригінал зочеться підшивати. В такому випадку роблять ксерокопію оригіналу, і цю копію звіряє з оригіналом і завіряє нотаріус.
-
Свідоцтво про смерть чоловіка є тільки в фото.. нема оригіналу.. то як з цим бути підкажіть будь ласка 🙏
-
якщо у мене свідоцтво про народження є.. але це ж вже копія раз зробили недавно, я писала вище , все в Маріуполі згоріло., то як мені бути ?
-
Ок, якщо ми робимо все своїми силами, то до кого звертатися за тим , щоб завірили ці документи?