PR CUAET
-
А от тут посперечаюсь. Просто якщо каву пити в невеликих кафе/пекарнях то там як в нормальних європейських кафешках
-
В кризис пройдёт, как будто это первый:)
-
Вот правильно вам написали в где сейчас легко , у нас ещё тут ничего спокойно хоть ракеты на голову не летят и терактов нет скажите за это спасибо 😊
-
@OstapBosak форма imm 5406 -чи я правильно розумію, дитину яка народилася в Канаді тут не треба вказувати? -або сина (канадський родич 18+ по якому подається батько) теж не треба?
-
Та, як і кава впринципі в Канаді)))
-
@OstapBosak Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка. В чоловіка Песель у Польщі виданий на старий закордонний паспорт. Зараз він має новий, оскільки термін дії попереднього закінчився. Який номер паспорта потрібно вказати для отримання довідки про несудимість? Дякую Вам.
-
Ну такое. Скорее все бабушки-дедушки на велфер сядут. Ведь взрослый родитель-это отдельный household. Т.е правительство так борется с инфляцией, приглашая больше стариков, чтобы на них тратить и тратили? Всем остальным повысят налоги. Работать больше уже будет некогда А дальше? Сокращение среднего класса, тут уже не до дома побольше, тем более по ипотеке 6% годовых🤣😋 а то и 7%?Кажется, страна идет в пропасть. Сейчас уже фэмили доктора в Альберте не найти, одни молодые нигерийцы-доктора свободны... а дальше только хуже, имхо. Раздумываю вот, стоит ли оно, везти сюда стариков. Ссори за флуд😁
-
Ой не треба. Такої фігової курки ще пошукати. Гидота🤢
-
І пожерти PFK😅
-
Всім привіт ) підкажіть будь ласка, я працюю на складі, дженерал лейбор, не можу знайти NOC на мою професію, і скільки мені потрібно мінімально набрати балів на іспиті CELPIP з моєї роботи, завчасно дуже вдячна 😌
-
Заява заповнена, довідка з дії, копія паспорта кольорова, оплата і зворотній конверт
-
Ну как это за чем вы же за них платить, расходы в семье увеличиваться к примеру дом нужно будет по больше купить :) работать вы и ваш муж примеру будет работать больше и налогов больше платить :)
-
Это хорошо тогда если нет,я ещё 3 года назад думала подать на pr были большие сложности по этому все узнавала с чем придётся столкнуться ,я тоже собираюсь на маму оформлять как раз нашла иммиграционно консультанта, но этих вопросов ещё не узнала.
-
Как это не станут не каких экзаменов нет, после 58 может раньше точно не помню пару лет туда пару сюда ,ну это можно найти на офиальном сайте ,у меня очень много знакомых которые получили без экзаменов паспорт , это мы молодые должны сдавать :)
-
Сьогодні отримали довідки з консульства в Едмонтоні, відсилали минулого вівторка
-
Привіт аналогічне питання брат приїхав по cuet з Білорусі чи хтось брав довідку про несудимість з Білорусі
-
Скажіть, будь ласка, як можна отримати новий документ (заміну старого свідоцтва про народження) якщо я в Канаді, а родичів і знайомих в моєму місті в Україні немає? Через консульство в Канаді? То певно буде ще довше а ніж чекати на новий паспорт закордонний.
-
Теоретично, я з вами згодна, можна спробувати писати пояснювальні листи і людський фактор не остання річ, міграційний офіцер може закрити очі і не буде вимоги надати апостильований документ. Але ЗАГСи в Україні працюють і отримати дублікати документів відразу разом з апостилем можливо. І це вже особисто діло кожної людини, як подавати і що прикладати до заявки.