PR CUAET
-
Паспорт подовжується за два місяці до закінчення
-
Маю на увазі паспорт дитини закінчується через рік , чи може дитина знаходитись в Канаді на протязі розгляду аплікації?
-
Ви перші за 29 грудня, вітаю!!!)))
-
У мене такого не було. Бо коли я не працювала постійно, я була головою громадської організації, тому пишу це. Але десь радили писати щось типу домогосподарка.
-
Підкажіть будь ласка шановна громадо , після подачі на ПР за програмою українських родин , чи дають можливість знаходитись в Канаді на період розгляду аплікації? Наприклад як це відбувається при подачі на подовження ворк перміт
-
Если в какие то периоды вы не работали , вы тоже так и писали что не работала?
-
t.me/prcuaet/154365/303978
-
З того що мені відповіли, то вони навіть не приймають документів без витягу з Резерв. Я так розумію, якщо документи все таки приймуть і внесуть в базу, то ці дані мали зʼявитися в Оберіг і підтягнутися в Резерв. Тоді можна би було витягнути еВОД і подати для отримання паспорта.
-
Я не в теме немного Сори А что такое лоЕ
-
Я скачала анкету СUAET і тепер порівнюю і пишу LoE. Бо у нас навіть не ми заповнювали. Ми тоді сиділи в блокадному Маріуполі без зв'язку. Спробуйте знайти ту анкету або одразу напишіть LoE. Вчора якраз тут було посилання на інформацію про цей лист.