PR CUAET
-
Якшо плануєте подаватися за цією програмою, просто знайте, зараз термін очікування дуже великий, та відрізняється від інших програм тим що ти не впевнений що очікуєшь....на попередній 23 рік не треба дивитися взагалі, хто тоді встиг тому дуже підфартило....бо зараз з листопада і грудня очікують на перший преапрув( і хто зна може й відмова) вчора отримала листа від депутата просила дізнатися про нашу заявку то відповідь чекайте 20міс як вказано на сайті....але 20міс це середній термін, туди увійшли ті хто встиг податися до листрпада 23го вони отримали приблизно за 10-12 місяців пр, зараз перший етап після прийняття в обробку вже 10місяців і думаю буде термін рости...просто візьміть до уваги що зараз чекаємо і стан такий що чекаєшь - а в кінці може бути відмова...бо програма така....
-
occupation in demand noc 65201
-
Дякую всім за відповіді :) Будемо пробувати в серединіі жовтня, в мене visitor visa, сестра PR (давно вже). До речі, консультант в мене був дуже розрекламований в групі на ФБ, там майже в кожному пості її згадують. Вчергове зробили висновок, що краще за офіційний сайт нема нічого. Всім добра :)
-
Люблю такі відповіді. Взагалі довподоби спілкування з нашими людьми, бо більшість та не парся щось придумаємо. Який ПР ти про що! Нас всіх залишуть, ми обрані🤣
-
Доброго дня Перед тим як летіти в Канаду, зробила в Україні переклади всіх документів на англійську мову і всі вони нотаріально завірені. Як дізнатись чи ці переклади підійдуть для PR? Чи є тут перекладачі або ви можливо знаєте таких, які б могли подивитись на мої переклади і сказати чи вони підходять? Дякую
-
Привіт. Маю таке запитання: Якщо подались на федеральний рівень для PR але закінчується паспорт та ворк перміт через 11 місяців, то чи потрібно податись на новий (після подовження паспорту) чи можна коли отримаємо пр, жити без паспорту та перміту без виїзду з Канади?
-
Доброго дня, Так, можемо надати послугу з підготовки довіреності та заяви на прийняття спадщини з нотаріальним посвідченням та оформленням апостилю. Також, після оформлення в Калгарі, організовувати переклад документів в Україні з нотаріальним посвідченням підпису. Маємо досвід та напрацьовані зразки документів, що відповідають вимогам українського законодавства. Деталі щодо строків і вартості послуг надіслали Вам в особисті повідомлення.
-
Якби я сама не чула від блогеру і міграційного консультанта, що подавайтесь без родича з піар (якщо він ще в процесі) - у той час коли statutory declaration це обовʼязковий документ з чек листу і чорним по білому написано що можуть питати додаткові документи але якщо нема усіх з чек листу то аплікацію повернуть - я би подумала що люди щось перекручують. Але ні. То така professional integrity нажаль