PR CUAET
-
Учора були у консульстві, Едмонтон, подавалися на новий паспорт. Переді мною три призвіща не зʼявилися. Після мене назвали 2-3 призвища - теж не було нікого з очікуючих. АБО люди і справді не зʼявилися, АБО ж їм не прийшло сповіщення, що вони спіймали слот. ПЕРЕВІРЯЙТЕ у себе у активних запитах - там завжди є слот з датою і часом! Просто не вірили очам, люди тут пишуть, що сидять місяцями, а потім не приходять на свій час.
-
Але всім дякую за думки та поради. Буду думати, як краще.
-
Світ не чорно-білий)
-
Просто тут люди хвилюються що забули додати дитину до заявки , щоб офіцер не розцінив як «скриту інформацію», щоб не відхилили заявку А люди запитують про те щоб порушити одну єдину головну умову Тому ні, це не рожеві окуляри, це махінація, ще й цілеспрямована ) Що робити вирішувати тільки вам звичайно)))
-
Є і в Канаді обхідні шляхи, будь ласка, давайте без розових окулярів тут. Ви б знали які схеми індуси провертають, і нічого ПР отримують. Я не кажу, що це точно шлях яким я піду. Ще думаю, АЛЕ, який варіант наприклад для мого дідуся і бабусі? Повертатися в Україну у ніщо? Гуманітарні зараз теж прикручують і це тільки початок.
-
статус пр есть/нет фиксируется на момент подачи анкеты, а не AOR. -могут просто отклонить. это малой кровью -могут отказать на основании misrepresentation. повезет, если без бана на 5 лет. а то могут и бан дать -даже если офицер не заметит, допустим, вы проведете махинацию с подачей декларации позже, когда ее подпишет пр, даже допустим получите пр. потом когда- нибудь, даже имея гражданство, если вскроется, что пр вы получили такой вот махинацией - т.е. на момент поадчи не было родственника пр, то могут отобрать и гражданство. -может ничего не быть
-
Ні, не по цій
-
Про ДП "Документ" я зрозумів, мене більше цікавить, що робити в критичних ситуаціях, коли паспорт скоро expire
-