PR CUAET
-
Що там чути про 19.08.2024?
-
всім добрий день! Підкажіть, будь ласка, якщо в мами диплом училища - це secondary чи diploma, сertificate?
-
А розкажіть що це мається на увазі ? Бо не до кінця розумію чи все вірно Про work experience Як рахувати Дякую
-
🎓 Безкоштовна Юридична Освіта для Громадськості 🎓 Хочете більше знати про закон, розуміти свої права та обов'язки? CLG та ECLC пропонують безкоштовні віртуальні сесії з юридичної освіти з вересня по грудень 2024 року. Усі сесії безкоштовні та проводяться віртуально з 18:00 до 20:00. 📅 Графік сесій: 26 вересня: Імміграція – Шляхи до постійного проживання (PR) 9 жовтня: Сімейне право – Згода на консультування дітей 22 жовтня: Сімейне право – Розлучення/Роздільне проживання AIP 13 листопада: Цивільне право – Подання позовів і цивільні справи 21 листопада: Цивільне право – Права людини 4 грудня: Цивільне право – Закон про оренду житла (RTA) 📲 Скануйте QR-код для реєстрації або відвідайте: www.eclc.ca/upcoming-events
-
Смотрите тотал поинтс 21, если вы в альберте имеете год опыта, то и будет 21
-
А чого 21?) 10+10 =20?)
-
Вы думаете они все суммируются ? Я думаю если есть год это просто 10 баллов и все
-
Тобто в нас є год роботи вже в Канаді то це +21 бал ? Дякую
-
Все ж легко. Есть год в альберте- 21 балл
-
Я зрозуміла. Ну прирівняли це до якої ступені освіти?
-
Диплом бакалавра?
-
Да , как по мне