PR CUAET
-
А це яка група і як довго це було опитування?
-
подскажите пожалуйста , немного запутались .муж пытаеться подтвердить магистр из Азербайджана .и мы оплатили вес ,но еще нас направило на сайт Qualification Check и там написано было еще заплатиь 170 долларов, сейчас пишет что университет подтвердил это ,мы загружали туда фото диплома . какие дальнешие действия ?
-
Привіт, підкажіть будь ласка чи ж сенс подавати на апеляцію балу по reading ? Дякую
-
Такий важкий текст був що просто нічого не зрозуміла з нього окрім is the 21 вересня здавали Едмонтон
-
Так розумію Дуже шкода Але можливо хтось робив і підняли
-
Доброго вечора, питання по імміграції по Квебеку, два роки досвіду плюс французька 7 рівень, чи треба робити еволюції дипломів
-
Подалися у листопаді 2023, відповідей немає. Підкажіть чи є у когось прогрес по поданим у листопаді кейсам?
-
Дякую за відповідь
-
Таке питання, якщо наприклад подалися на подовження wp ще коли безкоштовно було і наприклад не подовжили (бо паспорт закінчується), чи варто спробувати ще раз але вже оплатити 225 cad? Бо вже чекати коли закінчиться повність і паспорт і wp і вже тоді спробувати?
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка,якщо я хочу у січні 2025 року подаватися на продовження Work permit ,але в моїх дітей паспорти тільки до січня 2026 року,а в мене з чоловіком до 2029. Зможу я вже намагатися їх оновити,чи треба чекати коли залишається декілька місяців?
-
🍂 Онтаріо: Полегшення освітніх вимог для викладачів дитячих садків 🍂 Ньюфаундленд і Лабрадор: швидка імміграція через NLPNP Skilled Worker: Переваги, Умови, Документи, Подача 🍂 Quebec Skilled Worker Program (PSTQ): Що важливого, Умови, Документи, Переваги, повний Список NOCs, Покрокова подача 🍂 Nova Scotia: Реалії життя в провінції, Можливості та виклики, розгляд основних імміграційних програм 🍂 Atlantic Immigration Program: Детальний огляд та Покрокова інструкція: Переваги & Складнощі , Умови, Документи, Терміни, Покрокова подача 🍂 Зміни в Alberta Advantage Immigration Program: ЕОІ : що треба знати і до чого готуватися? (Текст в описі під reels)
-
🍁Імміграція - ПРОГРАМИ🍁 🍂 Звідки стільки провінційних програм? 🍂 Імміграційні потоки Express Entry - які програми існують, чим відрізняються, які вимоги 🍂 Гуманітарна програма: тезово основне про програму 🍂 Express Entry : Мої бали – багато чи мало? Як зрозуміти мої шанси самостійно? Що зробити щоб покращити свій кейс? 🍂 Ontario : OINP: зміна nocs в Employer Job Offer: In-Demand Skills stream». 🍂 ПР з Н&С (гуманітарної) програми. Основи успішної заяви 🍂 Нова імміграційна ініціатива для тих, хто знає французьку - FMCSP & Розширення програми «Гостинні франкомовні спільноти 🍂 RNIP: наймальовничіша & найлегша імміграційна програма Канади 🍂 Rural and Northern Immigration Pilot: Умови & Гід по подачі аплікації 🍂 Express Entry провінції Нью-Брансвік тимчасово на паузу 🍂 Альберта: AAIP: важливі серпневі оновлення та можливості для іммігрантів 🍂 Онтаріо : OINP Employer Job Offer Stream : - розширення списків eligible NOCs 🍂 Express Entry: що таке Category-based відбори i чому вони були створені. Додаємо статистику по відборам, вимоги & список актуальних NOCs 🍂 Humanitarian and Compassionate Grounds: Що це? Які фактори впливають на кейс? Як податися? На що звернути увагу? 🍂 Реструктуризація Saskatchewan Immigrant Nominee Program: які стріми закриваються і які створюються? Причини і можливі наслідки 🍂 Онтаріо: PR через OINP Employer Job Offer: Foreign Worker Stream: Покроковий Процес 🍂 Все про програму Family reunification for Ukrainian nationals: умови, вимоги, документи, терміни та процес подачі заявки