PR CUAET
-
Звісно, укр права замінюють на канадські
-
Нет проблем подать на продление ворк пермита, если параллельно идет процесс по пиару. Плюс есть кейсы, которые рассматривают больше года, особенно если расширенная проверка по секьюрити. У нас было вот так: В апреле получили аор. До этого в феврале отправлял заявку на продление ворк пермита на всю семью. В августе продлили вп до 2027. Параллельно недавно получил портал 1.
-
Вона отримувала бенефіти до червня. А з липня перестали нараховували. Вона приїхала в травні 22 року, чоловік в травні 23 року. Подивлюсь як форма називається. Якось Т1 і там ще якісь букви
-
Шкода. Таке враження, що у них був якийсь збій - всім 19 вересня щось прийшло- або підтвердження біометріі або запит на оплату. Якщо зайти в групу по ворк перміту - то там багатьом поприходили підтвердження біометріі і до сих пір більше нічого. Чудеса.
-
Я мабуть єдина вірила,знала і про це писала правда мені ніхто не вірив. Я лиш не знала що потрібен лист про те щоб одного виключили. Але я дуже рада за вас. Тепер повинно бути так що тільки не отримає той кого виключили з заявки. Це Остап допоміг вам з тим листом?
-
Зрозуміло.Дякую .
-
У нашій родині була подібна ситуація і я про це також Остапу писала в особисті. Було це давно і всім займалась відповідна людина. Тому ми не знаємо чи адвокат лист писала на той час але одна дитина була виключена з заявки. Інша разом з мамою звісно ж отримали пр.
-
Привіт! Маю питання , може хто підкаже. Для bc pnp tech вимоги для роботодавця такі самі як для всіх ? Цікавить саме кількість співробітників в компанії де реєстрація в самому Ванкувері
-
Про 19 червня дуже багато людей пишуть в сусідній гілці по ворк пермітам - всім щось поприходило - кому запит на оплату, кому - підтвердження біометріі. І після того у всіх - тиша. То якийсь двіж був 19. 09 у них або збій. А ви що не маєте біометріі? Чи то помилково як і на оплату?
-
Підкажіть, будь ласка, чи можна продовжити паспорт із вписаними в нього дітьми? і чи підійде він для отримання ПР?