PR CUAET
-
Наче так Тільки коли запросять тоді вже потрібні документи
-
Дякую. Родичів немаємо в Канаді( Варіантів немаємо...можливо напишу в консульство листа...бо, простіше відмовитися від громадянства ніж отримати новий паспорт мені і дітям. Шкода, що країна взагалі не турбується, що через дурні закони може втратити громадян(((
-
Сколько примерно ждать решения после подачи документов на номинацию
-
Я в похожей ситуации, вам никто не даст четкого ответа, в принципе это минус если еще и вы не работаете, с другой стороны вы в процессе и еще не подались, если сейчас подадитесь на решение вашего вопроса с работой у вас будет не меньше года до преапрув, вопрос что вы сейчас покажите как самообеспечение...
-
Всі по різному, я чекаю на хард оф скілс з 21 липня, знаю що хтось переді мною писав що чекали 16 тижнів, на початку року в основному по два тижні, в кінці року затримують.
-
Вибачте, я не навмисно
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, подалась на PR 27 березня, тиша повна. Чи правильно я розумію, що наступне, що я маю отримати - це АОР? Тобто лист з підтвердженням, що моя заявка в роботі офіцером і номер заявки? І ще потім необхідно робити біометрію? Біометрія на WP по CUAET не дійсна?
-
Ніяк. З офіцером напряму звʼязатись можна лише якщо він/вона вам вислав якийсь дозапит через імейл. Ви на нього тоді відповідаєте. Якщо вам треба дослати документи - веб форма. Дізнатись приблизно поточний статус - по телефону до оператора, не офіцера.
-
Дякую!
-
Іншого громадянства немаємо. На сайті написано, що кримінальна відповідальність за те, якщо слот зловить хтось інший, а прийде не та особа. Тим більше, для дитини має подаватися батьки. Тому не реально комусь іншому зловити слот((?
-
Дякую. Спробуємо💪