PR CUAET
-
Я вас розумію, і немає відповіді у мене чому спочатку всі дали пільги, а потім скасували. З мого боку може тільки сказати, що я писали листи й вимоги безпосередньо до босів університету, де я працюю, з проханнями не скасовувати, або тепер вже повернути пільги, але мого голосу недостатньо. Є рух з лобіюванням цього питання на провінційному рівні, але поки ніхто не поспішає брати відповідальність й дозволяти. Бо не можна тоді дозволити тільки українцям, то треба всім (у схожих ситуаціях)…..
-
6,6,8 і рідінг вийшов 5
-
Та ні, думаю не даремно люди старались,тому що офіцерам в голову не залізеш,скільки часу ще чекати на фед.рівні ніхто не знає.А коли підходить закінчення WP тоді вже думаєш про всі доступні варіанти.
-
Доброго ранку. Підкажіть, будь ласка, у моїх дітей закінчилася віза. Ворк перміти ми продовжили на повий паспорт, а чи потрібно робити нові візи. Ми зараз по PR на етапі отримання підтримки від провінції.
-
Хотілося б на це розраховувати. Але я не думаю що в нашої програми якась окрема черга. Не українці, так хтось ще, все одно цей проміжок заповнять 🥴
-
Выходить на грин карту или через работу очень геморно или строить отношения с гражданам США, это лучше к дорогим адвокатам идти ибо США очень сильно не любит раздавать документы
-
Дакую. Я так і зрозуміла
-
Підскажіть, що треба для того, щоб забрати паспорт в Оттаві? І чи працює консульство у наступний понеділок, 30 вересня?
-
Не будет, они попросят только ворк пермит и впустят если они валидны
-
На сайті,то ще мало у вас часу минуло,чекайте
-
Вказували в декларації дохід батька
-
Ні, це по закону положено , яко він відробив певну кількість годин і його звільнили
-
То вони коли подались на дитячі вказали дохід батька український , а в декларації ні. Бо спочатку ви написали що декларацію подано і все там вказали. то теперь розходження треба вказати через adjustment.