PR CUAET
-
Перший раз від вас чую
-
Так, в квітневій групі тільки дві людини отримало e-corp, думаю що просто пощастило. Всі інші тижнями чекають після Portal 2
-
Не знаю що для них не довго🤷♀️ для мене 2 тижні -довго
-
Звісно, я тому й сказав їм, що в мене поїздка запланована, і я розумію, що треба чекати, але ж не можу чекати місяцями. Вона каже так, вірно, це повинно займати до 2 тижнів. Тут ще ж купа людей, які хочуть встигнути подати когось по програмі до 22 жовтня. Я розумію, що то лише 25 вересня, але з наближенням 22 числа паніка буде рости
-
Туди не можливо додзвонитися, я писала на мейл кілька разів , відповіді немає
-
Вам потрібно знайти нотаріуса, який в Україні буде вести цю справу, попросити , щоб він вам відправив довіреність укр мовою на електронну пошту. В Канаді шукаєте україномовного нотаріуса, який вам її роздрукує і завірить. Потім її відправляєте на апостіль . Передаєте в Україну.
-
Я просто не можу зрозуміти в чому може бути затримка. Все вже провірено-пепепровірено. По суті, після підписання декларації що я надаю правдиві дані, повинен прийти ecorp. Але ж ні.
-
Подзвонить і спитайте чи є ваша заявка в системі та чи бачать документи. Візьміть тимчасовий номер. І будете чекати трошки спокійніше. Вже є приймай і 6 випадків коли заявка або документи в ній загубилися. ІРСС каже подавати нову. Що будуть казати після 22 жовтня - невідомо.
-
По новому ворк перміту ви вже не з однин вчитися.
-
Привіт! Прийшов дозапит заповнити IMM5546 - чоловік строкову службу не проходив, але закінчив юридичний інститут при МВС і працював кілька років юристом в МВС. Військовий квиток (приписне) загублений давно, є копія останньої сторінки ( вказано що перебуває на в/обліку). Подаємо всю інформацію - та чи може це бути приводом у відмові при отриманні PR (гуманітарна програма)? АІР отримали 31/05/2024