PR CUAET
-
Я памʼятаю що я використовувала інший веб форм Коли оплатила біометрію та скидала чек
-
Моя порада, не сидіть та не чекайте, а підіймайте "на вуха" всі організації та служби з приводу Вашої ситуации з аплікацією. Пишіть Вашому депутату та просіть його участі в рішенні цього питання. Час іде, а програма закінчується менше чим за місяць.
-
У меня вопрос, кто работал до Канады в Польше или других Европейских странах долгий промежуток времени, скажите пожалуйста, как вы подтверждали опыт работы. Если можно, покажите пример этого документа. Заранее огромное спасибо за помощь.
-
😮в той группе обычно у всех AOR+BIO, вы оплачивали заранее?
-
Додзвонилась в IRCC, сказали що сертифіковоного перекладу і оригіналу в одному файлі вистачить+форма imm5546
-
Я хочу раньше новостей, ничего не знаю 😂😂😂
-
+1 зникла аплікація на ПР. 2міс назад здача біометрії. Місяць назад подав заявку на продовження ВП. Сьогодні отримав лист від IRCC, що моя біометрія прийнята і «успішно» приєдана до аплікації на продовження ВП. В кабінеті зникли всі сліди основної аплікації, на ПР. 🤷♂️
-
У мене в Резерв + вірна інформація - знятий з військового обліку (2013 рік), у Дії - на обліку
-
Простите если ошибся с группой.
-
Вот как этот их рамдом работает…. У кого-то уже медицина, но нет PAL, у кого-то PAL, но без медицины… должно ж оно как-то согласно списку быть… Мы через консультанта подавались, и относительно PAL он написал, что это автоматическая рассылка компьютера и оно ничего не значит …
-
Так склалося що потрібно летіти в Європу на пару днів,вирішили спробувати подивись на візитор візу в США,були наслухані про 3-4 дні запису в Кракові,при переході на запис виявилось що запис на листопад місяць для нерезидентів.Щоб не втрачати кошти написали що резиденти Польщі і записались дійсно швидко.Питання чи світить відмова чи можливо що нас все таки приймуть?