PR CUAET
-
t.me/prcuaet/1783/219337
-
Останні декілька тижнів у мене резерв не працював, смс не приходить то технічні проблеми, тому не зміг там зареєструватися, в тех підтримці порадили отримати документ через Дію. Крім того, писав до консультанта і вони відповіли, що приймають ВОД отриманий із Дії, головне аби був оновлений до 3 днів перед подачею.
-
в мене аж 7 червня сабміт
-
Нужно обновить дию и сгенерировать справку заново. Справка делается практически мгновенно. Без обновления обычно такой результат как у вас.
-
Місто маємо вгадати? 🙄 Якщо Оттава - можу завтра запитати
-
Добрый вечер ,кто-то сталкивался ,брать вытяг с МВД сайта или через Приват .справку о не судимости ,точнее просто вытяг и прилагал ли кто-то письмо офицеру ,что сейчас конкретно справки о не судимости мужчинам не дают ,если не в резерве Возможно кто-то подскажет .какое письмо и в каком виде пишется офицеру ?
-
Чи може десь є на сайті ця інформація ?
-
А запитайте будь ласка хто буде в консульстві в Оттаві як правильно переслати паспорт до іншого консульства? Будь ласка 🙏 Може в них є інструкція якась чи може нехай скажуть як це правильно зробити 😊 Заздалегідь дякую)))
-
Я б взагалі порадила відмінити зустріч, бо це завідомо неправдива інформація (що врешті решт ви не резиденти), може бути в подальших подачах теж відмова… Але дивіться самі, якщо везунчики то може й прокатить…
-
Розумію, ось якраз бухгалтерську виписку накшталт канадського пейстабу і хочу підготувати. Дякую за інформацію!
-
Здебільшого референс має мати відповіді на всі питання. Макс ще пейстаби/виписки з банків/податкова. Важливо памʼятати після ІтА коли ви підвантажуєте документи, там є ліміт ваги файлу. Тому завантажити варто найголовніше
-
Спасибо, что поделились... Хотелось бы увидеть такой же реквест у кого работодатель отказал в форме - ответ на письмо с пояснением/письменным отказом от компании - каков вердикт (ну я то понимаю, что 99% что деклайнед, но этот один процент надежды меня не отпускает как амазоновца))