PR CUAET
-
Якщо не надасть необхідних документів, то так.
-
А у кого сколько заняло время после подачи на PR на федеральном уровне и до получения PR
-
Люди говорят что да. Но я думаю может всего лишь на ..месяц...Когда мы получали, весной этого года , было 3 месяца...лично у нас. Возможно, это ещё зависит от самой программы и провинции.
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, при продовженні Open Work Permit є форма ІММ 5257 Schedule 1: Application for a Temporary Resident Visa в Optional documents. Чи значить це, що можна візу також автоматично отримати, коли подаєшся на продовження ворк перміта чи ця форма при продовженні ворк перміта абсолютно непотрібна і на візу подаватись тільки окремо?
-
Перший та третій вівторок кожного місяця о 18:00 для Торонто і Оттави, якщо Едмонтон то на 2 години пізніше по часу Торонто. Но там вроді не приймають з онтаріо
-
EE не має прямої вимоги щодо кількості грошей ви маєте отримати за годину/два тижні/місяць/ рік Тоді як деякі провінційні, напр OINP, мають вимогу «equal or higher than median». В ЕЕ йде оцінка оферу для СЕС, і «compensation must be fair», проте немає ніякої стелі/мінімум/конкретики щодо яка саме зп має вам виплачуватися
-
от провинции не завит, но зависит от федеральной программы по которой подаётесь. ну и самое большое различие в том експресс ентри или нет
-
У вівторок о 18:00 по часу Торонто
-
А що з відправкою dhl-ем робити? Бо я вже два рази заяву відправляв і щось тиша. Ще раз відправити?
-
Його не те що можуть не видати його навіть в роботу на виготовлення не візьмуть без цього.
-
Гарантії ніякої не має! Є випадки коли наприклад не можна отримати QR код в резерві бо потрібно звернутися до TЦК за місцем прописки для уточнення даних…Так само може бути і у чоловіка, а може і не бути…
-
Дякую велике 💐