PR CUAET
-
Швидкість і черга на аор суттєво відрізняються від еліджибиті. В жовтні не так вже і багато аплікацій тим не менше їх не розглянули і досі. Листопада вже розглянуто більше ніж жовтня. За таких темпів вони тільки листопад та грудень будуть розглядати 8 місяців. Тож якщо і буде скорочення термінів то може через рік-півтора. Це якщо виходити що з січня суттєво менше заявок.
-
Поки вас про це не попросять, не потрібно
-
Привіт, а хто подавався в липні треба оновлювати документи? Виписки наприклад, довідки з роботи
-
Часто hr навіть підписує
-
Це дуже добре). Бо я чула різне, і переживала що мені можуть не зарахувати 3 місяці коли я працювала за мінімалку
-
@OstapBosak підкажіть будь ласка, якщо я отримала сертифікат Commissioner of oaths в Калгарі, чи можу я додати його до секції Сертифікати? Я працюю офісним адміністратором і мені потрібно мати цей сертифікат,щоб завіряти statutory declarations. Цей сертифікат може додати балів?
-
Доброго дня! Підкажіть будь-ласка хто знає, коли commissioner of oaths чи lawyer заповнює секцію 5 форми imm0191e, він ставить підпис та печатку? Чи потрібна печатка? Нам поставили просто підпис
-
Добрий день, може хтось порадити юриста в Україні? Цікавить питання постанови на військовий облік чоловіка без повернення до України.
-
Коли передадуть? Може хтось знає?