PR CUAET
-
Дякую! Дивно.. треба подзвонити
-
А ось цей месидж в мене і до здачі біометрії був: «Вам не потрібна біометрія». Потім я отримала повідомлення на пошту, що я мушу здати біометрію. Але ось саме цей месидж в акаунті ніколи і не мінявся.
-
Ми з колегами з Української спілки RCIC, ще з весни 2022 закликали бути обережними з цим. І писали відкритий лист до українців на цю тему (в закрепах вище є посилання), який доречі непогано розтиражували в соц медіа, і укр ком'юніті. При цьому ми таки працюємо з цією програмою, але або коли є чіткі причини і сильний кейс, або якщо клієнт ну дуже хоче спробувати, але чітко розуміє шанси та ризики.
-
А як щодо Biometrics секції ?
-
Так. Цей месидж виглядає так само, як і у вас.
-
Так, але в мене вказана вже нова біометрія, для PR , що здала в грудні 2023, і вона вказана в секції Application Status. А от в секції Biometrics написано, що у них немає відбитків. У вас теж так було?
-
Це через віру людей в халяву. В тому числі тому що є достатньо кейсів коли людина не мала б отримати, а отримала, і від цього появляється багато "а мій кум подав, і без англійської, і вже ПР рік як". І зрозуміло що всім так хочеться. Англійської не вчити, за роботу і дипломи не паритися. Тому деякі не надто етичні помагатори на цьому також спекулюють. Банально через об'єму роботи та знань підготовка гуманітарного кейсу цілком справедливо коштує х2-4 від кейсу по AOS. Але хто їх зараз "масово" робить, під копірку непогано так на Українцях заробляє.
-
Так. І в мене була вказана попередня біометрія, яку я здавала для візи. Але мені прийшов запит на те, щоб здати біометрію знову. Я здала, прийшла додому, відразу ж перевірила акаунт і там вже була моя нова біометрія з новою датою і новим терміном придатності
-
Це нова біометрія, для PR, не та, що здавала по CUAET
-
Як таке може бути? Чи у вас так само було?
-
В той час внизу, де Application status, написана дата, коли я здала біометрію, і що вона є і валідна до 2033 року
-
Перевірила ще раз. Ситуація така - в секції Biometrics написано, що в них немає моїх відбитків