PR CUAET
-
Дякую
-
Ось де та як тест здається нажаль не знаю 🤷♀️. Можливо хто знає, поділіться будь ласка 🤗
-
Привіт. Маю запитання з приводу надсилання додаткових документів через web form. Це федеральний етап після AOR. Не пропускає application number. Можливо потрібно вказати, що це не на express entry , а на Provincial nominee? Вибачте, сподіваюсь нікого не розбудила
-
Доброго ранку, така ситуація: Подалися на федеральний етап але тільки зараз зрозуміли що не евалюювали диплом через WES(переклад є) Не порадите як можна надіслати їм кавер з поясненням до того як вони відкрили аплікацію? І чи потрібен Wes взагалі по номінаційній програмі ?
-
Автор коменту питає про Польшу. В Канаді немає ліміту, в Польші є.
-
Ви можете заповнити application web form і попросити докласти в вашу заявку цей документ. Якщо ви не знаєте тимчасового номеру аплікації своєї то вкажіть всі інші дані якто дату народження і UCI щоб вони по ним заявку вашу знайшли
-
Вітаю вас! Знаю яке це випробування чекати цей стаді перміт, зважаючи на терміни навчання і вимоги навчальних закладів. Щиро бажаю успіхів Вашій сестрі! А підкажіть, будь ласка, навчається вона за цінами як для місцевих? І чи погодили таку ціну на увесь термін навчання?
-
Я ж не знаю по якій ви програмі йдете. Якщо ваша робота вимагає евакуації освіти то авжеж. Гірше думаю не зробить. Докидують вони швидко.