PR CUAET
-
AOS non EE Подача 23.05 Отримання AOR і запит на біо 27.09
-
🇺🇦Підготуватись до НМТ чи підтягнути знання з предметів?)🤔 ✅ Легко і ефективно❗️ ◦ Українська мова ◦ Математика ◦ Іноземна мова ( англійська, французька, німецька, іспанська, італійська, чеська, польска) ◦ Історія ◦ Біологія ◦ Хімія ◦ Фізика Результативність та індивідуальний підхід від наших вчителів❤️ Перший урок- безкоштовно🎈
-
Як підсумок нічого конкретного толком там і не було сказано. Дійсно, вона і так окреслила в своєму відео все, що нас більш-менш цікавить.
-
А можете більш детально розказати про страхування іпотеки при 5% downpayment? Скільки коштує і що покриває?
-
Підскажіть будь ласка ,як тепер відмінити HDL доставку ?
-
Нарешті 🔥Торонто
-
Bishop Marrocco / Thomas Merton Catholic Secondary School. В цій школі була вечірня Adult High School. Але я переглянула умови - там лише резидентам безкоштовно, а так треба платити за кожний кредит . Оскільки на той час моя дитина вчилася в 12 кл high shool Bishop Marrocco- то ми додатково брали там кредити з фізики і calculus безкоштовно. У вас інша ситуація - 23 роки - напевно лише за оплату. Безкоштовно для українців лише вивчння англ.мови.
-
Можна контакти в приватнi, я хочу запитати якi нюанси i хто йому допомагав, якщо можна ?