PR CUAET
-
То треба було робити в Україні за 30 баксів і з терміном очікування два тижні.
-
Просто сканувала оригінал і прикріплювала переклад з печаткою перекладача
-
Доброго ранку! Поділіться, будь-ласка, досвідом стосовно вивчення англійської мови безкоштовно в Торонто. Я подалась на PR на visitor visa ( не CUAET), очікувати довго, WP немає. Можливо якесь волонтерство з можливістю удосконалення мови, особливо розмовної. За результатами IELTS в мене рівень B2, але хочу більше розмовну мову практикувати. Завчасно дякую за відповідь.
-
Доброго дня, можливо хтось знає, що це за запит та чи є він обов'язковим для виконання, чи його можливо просто ігнорувати?
-
Нещодавно одна дівчина розповідала що робила дитячі паспорти в Європі в дп "документ" за 125 євро кожен, це приблизно 190 cad, проти 53 cad які ці паспорти коштують тут в Канаді. Казала що в консульстві в Європі ця ціна рази в два більше. Тож, особисто я не буду жалітися на місцеві ціни 😄
-
Доброго дня, можливо хтось знає, що це за запит та чи є він обов'язковим для виконання, чи його можливо просто ігнорувати?
-
А вам навіщо позначка CUAET? Це університет так вимагає для domestic tuition?
-
Так - на основі ворк перміту - але лише на термін його дії, на жаль.
-
І я неодноразово бачила як люди з цього чату приходили сюди з інформацією з консульства бо вони розпитували і їм радо відповідали на їх питання і надавали всю інформацію яка їх цікавила. Можливо це особисто вам так не пощастило 😅
-
Так. Того й чекаємо. Вже треба платити. Ніяк не можемо дочекатися. Який у вас університет, якщо не секрет?
-
Консульство в Мілані зжерло 120 євро, (181 cad)
-
По French минимальный уровень должен быть CLB 7 (для франкофонной выборки)
-
В Торонто - Metropolitan university- це єдиний універ, який погодився - всі інші хотіли закритий ворк перміт і лист від роботодавця. Вони не вимагали позначки CUAET - просто сказали, що обов’язково мати стаді перміт, якщо ми хочемо domestic tuition по ворк перміту. Дякувати Богу, що вже approved. 6 місяців очікування - ще той стрес. А ви скільки вже чекаєте?
-
Доброго дня, чі хтось зіштовхувався з подібним ?Web application Status змінився з Submitted на draft, це взагалі нормально?