PR CUAET
-
Дякую🙂
-
Доброго дня Вибачте, що турбую. Якщо хтось володіє інформацією, коли ви заповнювали форму IMM 0008 за програмою для українців, які мають родича у Канаді, що ви обирали при наявності PESEL зі статусом UKR у Польщі? Подаю свою маму, а вона проживала з таким статусом у Польщі ще й підпрацьовувала на пів ставки офіційно. Дякую.
-
Залежно ще скільки люди платять за оренду)
-
Моя донька продовжила стаді перміт- прийшов новий з позначкою CUAET
-
Скажіть плз довідки про несуд. стала дія видавати без печатки, чи її достатньо з українським сертифікованим перекладачем?
-
Дякую.
-
А коли у вас почався секьюріті чек? Маю такий самий статус🫠
-
Ще таке питання всі документи повинні бути пронумеровані від початку до кінця по черзі (нумерація) або в кожному розділі своя нумерація - паспорти окрема нумераці, свідотсва окрема нумерація і тд?
-
Вітаю. На кожного рахується окремо податок ,ви подаєте кожний за себе декларацію. Сумарний дохід сім'ї враховується для нарахування бенефитів.
-
В мене тільки лист був, жодних питань не виникло
-
Effective the fall 2025 term, eligible work permits must be closed (employer-specific)
-
От маю черговий доказ правильності ваших слів. Порадила знайомим Metropolitan University, бо минулого року моїй сестрі дали domestic tuition на основі ворк перміту. Знайомі подали ім запит, бо хотіли за моєю рекомендацією подавати туди документи. І от ім прийшла відповідь, що все - вже на наступний навчальний рік не надають domestic tuition при наявності OWP - лише треба закритий. І будь мудрим….
-
А вы можете заходить на сайт в свою заявку? Я уже 2 дня захожу и меня в очередь непонятную кидает