PR CUAET
-
В якому Ви місті знаходитесь? В Калгарі є ось тут в переліку болгарська мова www.immigrantservicescalgary.ca/translation-services/#translation
-
Отримала сьогодні інфу
-
Хто може допомогти. Ситуація наступна. У 2022 році приїхала з України ,з червня по липень працювала 2 місяці офіційно ,фірма сплачувала податки. у серпні повернулася в Україну ,і в 2024 в травні знов повернулася в Канаду. Лише цього року дізналася що потрібно було подати декларацію , родичі це роблять самі і тому мені допомогли. Зараз прийшов результат що я ще маю доплатити кошти ,бо мала працювати в Канаді не менше 90%за рік,тому мій кредит лише 30$.Насправді нічого в тому не розумію ,тому хочу запитати чи є шанс оспорити дане рішення?якщо є хтось хто має успішні кейси в даних питаннях,я готова оплатити ваші послуги
-
Да, об этом давно объявляли. Settlement services для приехавших по CUAET действуют до 31.03.2025
-
Ділюся результатом. Сьогодні евалюація диплому виконана, чоловік отримав Master's degree🎓. Удачі Вам з Вашим допломом.
-
Не всё так однозначно.
-
Да, конечно
-
Я вже створила профіль.. А консультанти зараз дорогі , і не має сенсу зараз брати так як профіль вже ж тільки чекати залишилось Просто хвилююсь якщо не правильно вибрала нок щоб проблем не було но надіюсь не буде ми думали взяти вже коли нас запросять щоб точно зробити правильно документи всі заповнити
-
30 хв консультація 150 дол, для такого питання досить. Я мала 3 консультації поки завершила той процес. То не те, де треба економити
-
Добрый день! Подскажите, что выбирать на сайте гавермента Канады, когда делаю новый ворк пермит: продление или новый ? Старый ещё действительный
-
Підкажіть будь ласка! Я поступила в коледж, навчання почнеться з вересня наступного року. Зараз буду подаватись на study permit. Скільки часу зараз займає його отримання? Чи пишите LOE замість показання коштів на рахунку за навчання? Я працюю зараз full-time і ще буду влаштовуватись на додаткову part-time роботу.
-
Друзі, трохи не по темі питання, але це єдина гілка, де обговорювали Супер Віза для батьків - випадково наткнулась на англомовному форумі, що батькам без сильних зв’язків з домом відмовляють у супер візах, бо “not satisfied you will leave Canada at the end of your stay”. Не знаю, чи це окремі випадки, але пару таких повідомлень знайшла і тепер переживаю - спонсорство батьків по PGP зараз ще на 2020 році заявки розглядають, то це батьків не можна буде забрати до себе виходить? У мене 1 людина залишилась в похилому віці, нуль родичів, друзі всі за кордоном, я не зможу залишити саму, а які в такому похилому віці можуть привʼязки до дому, якщо я єдиний родич залишилась і я в Канаді? (Випереджаючи питання, чому не спонсорувала по цій програмі - я ще не перманент, тому поки не можу спонсорувати, але мені вже щось і перманент перехотілось…)
-
Попробуйте сжать пдф, каждый файл