PR CUAET
-
Замовте ноутси, може буде більш інфи там
-
CPP Саnada Pension Plan Ставка в 20240році 5.95% Як самозайнята особа, ви будете відповідальні за сплату як частини роботодавця, так і частини працівника. Це означає, що ваші внески CPP будують вдвічі більше
-
Вам надо срочно менять паспорта и продлевать ворк пермит- если программа затянется- могут быть проблемы. Они все равно потом спросят новые документы , если старые будут просроченные. Я читала на одном чате иммиграционном- за пол года до окончания действия паспорта запросили новый подтверждающий документ .
-
Я правила не видумую. Чек релевантний, якщо фото діджитал (див останній абзац). Ми, наприклад, доклали цифрове фото, зроблене в Україні, плюс скан (перед і зад) надрукованого фото. Якби був чек нормальний, то доклали б тільки діджитал фото і чек. Але чек у нас такий, що там більше питань виникає, ніж відповідей.
-
Мы тоже. Дочке продлили ворк пермит до 2027 года, теперь внучкой занимаемся. Год почти как подались , а кроме АОР и оплаты биометрии ничего нет. Мне кажется уже эта карусель никогда не закончится. Теперь ещё и медицину надо будет проходить. После 5 октября медицина не действительна.
-
Так, там зареєстрована, background check світиться з травня ще…і все нічого не міняється
-
Доброго ранку всім. Я подався з 2ма роботодавцями, від нинішнього всі документи і від старого reference letter. Що робити якщо старий роботодавець при запросі від офіцера підтвердити що я працював і що робив просто буде ігнорити і не відповідати. Це один із імовірних сценаріїв в моїй ситуації і я хочу бути готовим та розуміти що робити. Чи є взагалі можливість вплинути на ситуацію?
-
І ще gckey, реєструвались там? Я от вчора, і побачила що с 7 серпня почався background check …
-
Дякую,спробую
-
Мені просто цікаво, на якому етапі вони починають розглядати eligibility? після AOR, чи після здачі біометріі? Бо в мене з цим халепа. Я в червні біометрію здала, а на депендантів вже три місяці чекаю запрошення. Тому і питаю провіряти на elegibility мою заявку почнуть тільки після того, як офіцер зробить «відкриття», що не всі пройшли біометрію (місяців через 6-8), потім пошле на депендантів запрошення, і потім повернеться до моєї заявки ще через місяців 9, чи такі будуть розглядати без біометріі, бо AOR вже є. Подача 29.11.2023, AOR і одне з трьох запрошеннь на біо 26.06.2024. Біо було проплачене за всіх при поданні аплікації
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста, можно ли поехать на отдих например в Мексику на неделю если подались по гуманитарной программе, сдали биометрию и получили номер AOR. Спасибо
-
Виглядає так що вони ми спеціально затягують
-
Ну то welcome to our comprehensive check club 😩