PR CUAET
-
А цю проблему сидячи в Канаді не вирішити. Хочете щось міняти в говерменті то треба робити зсередини України.
-
Я знаю так, якщо ти навчаєшся фул тайм то не можеш працювати більше 20 год на тиждень. Цього правила дотримується моя дочка яка навчається в університеті. На рахунок цього ми консультувалися з ліцензованим іміграційним консультантом. Можливо є якісь нюанси, це тільки моя думка.
-
А ви думаєте той додатковий персонал буде безкоштовно працювати? Все що ви пропонуєте потребує коштів, якщо ви особисто готові пожертвувати пару мільйонів то вперед, зверніться з цією пропозицією до української влади, проспонсоруйте додаткове консульство, зробіть добре тим мамцям з дітьми.
-
ну и опять де, это через sign-in partner , линия 15000 не даёт зайти
-
да что не так делаю, через sign-in верифицируюсь , но у меня нет информации из line 15000, я её без формы не возьму через verified account provincial partner заходишь, вводишь свой sin , тебе выдаёт что информации о тебе нет.... вопрос у меня по mailing address, да и вообще узнать, получил ли cra мои формы о gst/hst за предыдущие доходы 2 лет до прибытия в Канаду
-
Підкажіть будь ласка, якщо подалась на PR по цій програмі в серпні 2024, а воркперміт закінчується в серпні 2025, чи є можливість зараз його продовжити?
-
Є і стаді і ворк.
-
ой, да есть несколько вопросов по формам, адресу и тд