PR CUAET
-
Ви бухгалтер?
-
Привіт! Підкажіть, будь-ласка, щодо наступної помилки (чи не помилки). Місцем мого народження записано військове містечко з приставкою «1» на кінці. Також ця інформація присутня в свідоцтві про шлюб. Але в українському паспорті (ID-картка), який є двомовним (укр-англ) місце народження перекладено вже без цифри. Тож, коли заповнювали на візу і на перміти, то вказували без цифри. Хоча документи прикладали з цифрою, але питань не виникало. Наразі цього містечка взагалі не існує. Але яким чином буде правильно вказувати його на ПР? Залишатися на своєму, що в паспорті місто без цифри на англ.мові, тож я пишу саме так (і прикладати лист з поясненням і сканом паспорту). Чи вказувати з цифрою і також прикладати пояснення, чого я раніше робила помилку…? Дякую
-
Я обычно подаю в таких случаях справку превентивно (если ребёнку скоро 18 исполнится). Потому что они очень нередко (хотя и не всегда) IRCC потом просят на уже 18-летних детей подобную справку предоставить
-
Дякую
-
Ребята, у кого сколько баллов набрали?
-
Нужно чтоб было одинаково
-
Підкажіть, будь ласка, подалися на ворк перміт та стаді перміт із донькою - подовження по старих паспортах, що закінчуються в 2025 році, ще 26 березня, досі немає відповіді. За цей час вже встигли зробити нові паспорти, переїхати на нову квартиру, відправити всю нову інформацію через кризову форму, подзвонити, перевірити, чи поновили вони всі дані в аплікаціях, сказали, запитають, чому так довго розглядають і знову тиша 🤷♀️ Пів року - і нічого. Чоловіку, у якого була робота вказана в аплікації, подовжили ворк перміт, відповідь дали ще у червні, а нам з донькою - нічого 🤷♀️ Хто стикався? Що робили? Чи просто заспокоїтися та очікувати? Та чи можна податися на нову канадську візу у нові паспорти, якщо аплікація на ворк перміт ще й досі на розгляді? Дякую!
-
Дякую за відповідь. З України , вірно?
-
Так.
-
Завтра подача вже буде точно ясно Але як так рахували то тільки 52 🤷♀️
-
Скажіть будь ласка, з візітор рекорд можна подаватися у університет, чи потрібен тільки стаді перміт?