PR CUAET
-
Ось тут детальніше. Пост міграційного консультанта : ⁉️Коли ви подаєтеся на продовження/зміну статусу в Канаді, приходить автоматичний лист про те що у вас є статус на 6 місяців і не можна виїзжати (принаймні так здається на перший погляд, якщо не вчитуватися в текст). Цей лист означає що у вас є тимчасовий продовжений/умовний статус на час розгляду заявки, в разі якщо у вас ВЖЕ закінчився попередній статус. Це процедура так званого implied or maintained status. Якщо ваш поточний статусний документ все ще дійсний, то цей лист вас НЕ стосується. Відповідно якщо є дійсний паспорт + віза + ВП - можете їздити куди вам і коли вам потрібно. Якщо ж ваш попередній статус дійсно закінчився, цей лист підтверджує що за вами зберігається легальне право перебувати в Канаді (і в випадку саме продовження статусу, а не зміни, право працбвати/вчитися). Такий статус дійсно буде втрачено, якщо покинути Канаду до видачі нового документу. Проте незважаючи на дату в 6 місяців в листі, цей maintained/implied status зберігається за вами аж доки не буде прийняте рішення по вашій заявці.
-
На скільки я зрозуміла з сайту, будуть приорітетно розглядати тих в кого WP закінчується в 2025 році, всіх інших на наступний рік
-
Он такого не говорил абсолютно. Он сказал что нужно проверить насколько правда или ложь что эти заявки были уверены. Нужно смотреть каждый случай индивидуально. Я вам говорила что ваш транскрипт очень плохого качества и автоматический перевод еще хуже. Я бы не использовала его для (дез)информирования других
-
Привіт, ребята! Чи є серед нас кейси, які подавалися в грудні і є прогрес більше чим біометрія?! Дякую 🙌
-
Добрий день. Чи знає хтось яка зараз ситуація з гуманітарною програмою? З якого місяця подачі зараз розглядають справи? Досі все стоїть?
-
Доброго усім дня! Скажіть будь ласка, може хтось стикався. У мене проблема з коліном, стара спортивна травма меніску, на яку наклалося навантаження на ноги на роботі. Сімейний лікар прописав попити вітаміни, коли через два місяці прийшов знов до лікаря і сказав що вітаміни не допомагають - той прописав ще більше вітамінів на 3 місяці вперед, і сказав щоб після цього приходив знов. Знайшов приватну ортопедичну клініку, ціни там звичайно дорогі, але судячи по відгукам - лікують якісно. Зателефонував, вони сказали що принцип їх роботи такий: ти платиш зразу своїми коштами, а потім звертаєшся до своєї страхової компанії, і вона тобі відшкодовує затрачені суми. Телефонував до АHCIP, там сказали що якщо це не chiropractor, а лікар, то так дійсно таке можливе. Телефонував вдруге, щоб упевнитися - то вже інша дівчинка сказала, що це розповсюджується виключно на необхідні для здоров'я процедури. Як визначається чи це необхідна для здоров'я процедура, чи ні? Можливо хтось стикався з такою ситуацією? Як воно на практиці буде відбуватися? Щоб не вийшло так, що я заплачу кілька тис за своє лікування, а потім грошей мені ніхто відшкодовувати не буде. Заздалегідь дякую за відповідь!
-
Вітаю, бачив, але не можу знайти інформацію, якщо дитині виповнилося 16 років(щойно), для продовження закордонного паспорта чи достатньо свідоцтво про народження та існуючий закордонній паспорт? (без внутрішнього паспорта або ІД картки). Поділіться будь-ласка досвідом. І взагалі це право чи обов'язок отримувати внутрішній паспорт дитині до 18 років ?