PR CUAET
-
Скажіть будьласка, як можна замовити термінову доставку паспорту
-
При собі мати свідоцтво про одруження. Приймуть
-
Читайте на офіційному сайті консульства , там прям все по пунктиках розписано всі варіанти
-
Вітаю) ми вчора зловили слот на виготовлення дитячого паспорта. І хочу поділитися лайфхаками, бо до цього більше 6 місяців безуспішно намагалося зловити. - авторизовувалися через приват, зрозуміла, що це найшвидший варіант; - аторизовувалися на 10хв раніше запуску; - у нас було відкрито багато браузерів і входили через кілька девайсів. до цього я все робила так само, але сама, цього разу підключила чоловіка і він авторизувався через мій акаунт. цікаво, що у мене вдома вільні дати не показувало і все дуже глючило, а чоловік був на роботі і з мобільного інтернету у нього таких траблів не було. Саме йому і вдалося зловити слот; - у вільниу дату не беріть перші вільні години, ми пробували, зависало на «підтвердити» і потім вибивало, що вже зайнято (певно сильний ажіотаж). Потім обрали останні години на 16.00 і нас пропустило. Може, ці поради і не мають суттєвого сенсу, але для нас спрацювало. Бажаю, кожному зловити свій слот якнайшвидше 🫂
-
Я вот так читаю нашу группу и индусов, 30 процентов людей вообще не отстреливают что к чему,какие декларации,какие тесты, какие дипломы, называется заполняю,чтоб заполнить. Их конечно завернут и это радует что будут места, но украдут время... Ну почему сначала все не изучить и не подаваться корректно((
-
Така ж сама ситуація
-
Питаннячко про довідку про несудимість. В укр паспорті пише село, в закордонному - відповідна область. Коли заповнюю дані на довідку і там «уродженець», вказувати місто/область? Як в закордонному чи село як в укр? Щоб було коректно.
-
Доброго дня! Скажіть будь ласка,в кого паспорт виготовлений 1.08.24 і вже доставлений у Торонто ?
-
Є такі
-
О боже як тоді всигнути подати на ворк перміт дітям в другій дитині тільки будемо їхати в Оттаву подавати на паспорти ,коли тоді він прийде