PR CUAET
-
Ottawa (kids): Available slots on: 2024-11-07
-
А не підкажете скільки треба платити щоб продовжити?
-
Дякую за відповіді
-
вы постоянно подаете на визу ?😱
-
Підкажіть будьласка зараз платно щоб продовжити WP, бо на сайті пише що можна продовжити безкоштовно з Open WP, дякую?
-
Підкажіть будь ласка заповнюю дитині на стаді перміт і там є такі питання де навчаєтесь я можу вказати просто назву школи але потім пише що ви вивчаєте і список з чого обрати. Але ж дитина в школі там нема з чого вибрати І таке ж саме про роботу запитуються
-
Буквально вчора з'явилися публікації про те, що пропонують 17 річних хлопців ставити на військовий облік онлайн в резерв+. Погугліть, може це якось допоможе вам. А консульства, наскільки мені відомо, на військовий облік не ставлять. В ДП Документ в Європі при оформленні паспорту по новій постанові мають ставити, але чи вже це працює не знаю. Це все нове, шукайте в інтернеті інформацію.
-
Дякую, я так завжди раніше робив, до Canoo. Але зараз в самому додатку написано все трохи інакше: що потрібно пертись до стаффу парка валідувати той перміт. Типу вони мають перевірити, дати QR-код відсканувати... Почитайте в додатку, це для всіх провійнційних парків одна й та сама інструкція. Я того і питаю, чи можна без цього обійтись? Чи є в когось реальна практика? Я от свого часу стафф запитав, чи конче необхідно той перміт роздруковувати? Він відповів, що не обов'язково, вони і так проб'ють номер машини. А в перміті вказано, що його треба роздрукувати... коротше, треба з тим розібратись.
-
Так
-
Підкажіть будь ласка заповнюю дитині на стаді перміт і там є такі питання де навчаєтесь я можу вказати просто назву школи але потім пише що ви вивчаєте і список з чого обрати. Але ж дитина в школі там нема з чого вибрати І таке ж саме про роботу запитуються
-
Скажите, пожалуйста, вчера были слоты в Эдмонтон?