PR CUAET
-
Давайте зробимо колективне звернення до консула в Торонто
-
А ти намагався дозвонитись? Бо в мене така само біда😅
-
А є ще такі, як ми , хто не оплатив одразу.Через скільки після оплати прийшов запит на біометрію?)
-
Всі заходять через Дію, чи через інші варіанти, як скоріше і вас теж викидає з системи після декількох перезавантажень сторінки?🙏
-
я написав в консульство та мені сказали що вони на військовий облік не ставлять. Дуже дивно це все
-
Всім доброго вечора! Хто знає як завантажити application який був поданий на PR, в особистому кабінеті IRCC даж передивитись тільки завантаженні документи. А ось саму сторінку з інформацією ні. Надзвичайно вдячний за допомогу🙏
-
Я розумію, що консульство дуже зайняте іншими не менш важливими справами, особливо в цей важкий для всіх час. Але, враховуючи що дуже багато українців з документами у яких закінчується термін дії (особливо діти) можна якось зробити департамент які будуть займатися виключно паспортами 4 чи 5 днів на тиждень. І тоді, кількість значно зменшиться.
-
Вітаю. Підкажіть, будь ласка, чи відправляють зараз готові паспорти на адресу? Чи лише треба забирати самостійно? Оттава
-
Доброго дня, шановні. Може ту вже питали і я буду повторювати питання, вибачайте. Може хтось знає, з чого починати? Моєму синові 16 років, сьогодні продовжили йому паспорт. Що тепер робити? У нього visitor record & work permit. Потрібно новий visitor record? Де це робити і як? В аеропорту ніхто не знає😓
-
Дякую!
-
Якогось окремого сайту для Калгарі, окрім realtor.ca, немає. Ви можете завантажити мій безкоштовний мобільний додаток (mobile app) goagent.ca/29C8DB58, де можна слідкувати за всіма активними оголошеннями. В додатку зручно переглядати розміщення на карті або вибрати опцію "list" — і вам буде показано список абсолютно всіх активних оголошень. Якщо у вас є певні критерії, ви можете налаштувати фільтр, наприклад, обрати кількість спалень (2+), ванних кімнат, максимальна ціна, тощо. Додаток дуже простий і зручний у користуванні. Якщо виникнуть будь-які запитання щодо додатку, не соромтеся звертатися, я з радістю допоможу. Також, якщо хочете отримувати автоматичні імейли за вашими критеріями, то я можу вас підписати, і як тільки нове оголошення за вашими критеріями появиться - вам прийде імейл.
-
В самому кабінеті?
-
Я через GCKey заходжу в свій кабінет, тому думаю що так.