PR CUAET
-
вы сначала посмотрите, если вы, не заполняя на него формы про работу, образование, адреса и тд, а только заполняя общую информацию в форме 0008, можете подать анкету. если система технически не пускает, тогда нужно искать варианты лучшее решение развестись и все сразу станет намного проще
-
Щиро вам ДЯКУЮ 💖
-
вітаю, підкажіть будь ласка де я можу прочитати як оформити відправку паспорта з Оттави в Торонто? куда цю заяву? і куди/скількиплатити? дякую
-
В мене ще по документах ніякого розгляду не було. Якщо б чоловік приїхав, чи можна його додати до моєї подачі?
-
І в мене штам останній мій приїзд не поставили,навіть не захотіли,бо було свято якесь,як завжди,потім юристи сказали,що це часто трапляється.
-
@OstapBosak Доброго дня. Я падала документи по цій програмі. Чоловіка не подавала, він в Україні. Якщо я получу ПР, чи зможу чоловіка подати?
-
Вони часто ,як нам сказали не ставлять штамп,головне що є авіаквитки
-
Знову апгрейд, запит на військову службу чоловіку(головний аплікант) 12.11.2023 подача 3.01.2024 аор і запит біометрії 3.10.2024 запит на медогляд на головного апліканта тільки. 4.10.2024 запит на військову службу
-
Дякую
-
Так,я подалася,все добре,поки що, пред'явлення авіаквитків було
-
Доброго дня, підкажить будь ласка. Сьогодні отримав запит на біометрію хоча очікував AOR. Подавалися на початку січня, біометрію вже здавали, коли їхали по CUAET. Коли очікувати AOR, та чи можу використовуючи данні з запиту на біометрію (там є UCI, Application No, IRCC No.) прилінкувати аплікацію до gc key?
-
Если действительно детально разбираться в ситуации - 5 минут это ни о чём.