PR CUAET
-
Так, мене цікавить більше, як подати інформацію про чоловіка, з яким офіційно ще в шлюбі, але по факту тут називають separated, щоб мені не треба було за нього подавати документи, оплачувати fees і нести відповідальність. Щоб таки мати шанс для мого молодшого сина і мене оформити PR без зайвих перепон
-
Кто подавался на продление пермитов и у вас было за последние 10 лет больше чем три места работы как вы добавляли инфу в файл ?
-
Дякую, Анно, за розкладені варіанти! 1. Я не проти проплатити сама, але питання - якщо він їх не пройде, то це як вплине на нашу подачу, тобто на мене і сина? 2. Розлучитися точно не вийде до 22 жовтня. Чи дані можна змінити пізніше? 3. Брехня - взагалі не варіант.
-
Сподіваюсь ви скучили за інтерв'ю на YouTube 🔥 Сьогодні розбираємось: 🔥Як поводити себе з канадцями, щоб вас не звільнили? 🔥Чого слід уникати в розмові з канадцями? 🔥Стереотипи про канадців 🔥 Як безболісно стати своїм у Канаді? Буду вдячна за підтримку! Більше корисної інформації на моєму YouTube: www.youtube.com/watch?v=siQVH0wY9Jg
-
1. Вплине. Нажаль не здана біометрія/медицина або ж серйозна хвороба чоловіка це буде відмова всій сімʼї. Можливо лише з досвідченим імміграційним консультантом/адвокатом розбирати варіанти. Не знаю чи вони є. 2. Є чутки що програму можуть продовжити, але звісно гарантій нема. Дослати документи пізніше можливо, але ж на них стоятиме дата розлучення. І виходить сказати що розлучені, хоча ще ні також буде брехнею. Тут хіба писати лист пояснення що в процесі розлучення, але я такий варінт не можу радити, не впевнена в ньому взагалі. Зверніться краще до професійного імміграційного консультанта, зазвичай одна консультація це щось типу $150-200, але вам дадуть кваліфіковану, можливо креативну але надійну і законну пораду. Або віддати ці гроші чоловіку як мотивацію здати біо і медицину 😅
-
Добрий день. Наразі стартувала оновлена провінційна програма Альберти, де треба подати спочатку листа зацікавленості. За введеними даними у цій заявці будуть нараховані бали, з якими заявник буде знаходитись у пулі кандидатів. Так ось, у розділі «Освіта» є питання за загальний найвищий освітній рівень, а є також питання за канадську/альбертську освту, якщо це твій найвищий освітній рівень (можуть за це дати додаткові бали). Питання. Якщо я маю найвищим освітнім всіх рівнем наприклад «бакалавра», здобутого в Україні, а вкажу тільки наприклад здобутий в Альберті Trade certificate, за який отримаю додаткові бали, не буде місрепрезентейшеном, якщо я не вкажу рівень бакалавра, а тільки Трейд сертифікат? Бо раніше у всіх заявах вказував усі освітні рівні… Проблема в тому, що у бальній таблиці і заявці провінційної програми можна тлумачити питання двозначно… Дякую!
-
Здавали TCF Québec
-
Якщо здавати TEFAQ - A2, але має бути більше 260 балів
-
Доброго дня! Хто заповнив таку анкету для виготовлення паспорту дитини до 16 років? Заповняти дані дитини чи мами? І ще питання якщо в дитини є паспорт, який закінчується в 2026 році, чи можу я його залишити, адже там діюча віза.