PR CUAET
-
Дякую❤️
-
Trade certificate навряд чи вважається взагалі освітою. Почитайте вимоги про освітуі що вважається за лсвіту ,по провінційним програмам Альберти А за нього ви можете додаткові бали по професії отримати, якщо такій підходить
-
Стосовно балів за ліцензовану професію, так, знаю. Дякую за відповідь!
-
До речі, за рівнем освіти трейд сертифікат дорівнює чотирирічній програмі бакалавра… Не знаю, наскільки це рівнозначно, але таке є…
-
Як раз у розділі освіти є опція Trade certificate/diploma”. Навіть для підтвердження мінімально прохідного рівня освіти (хай скул), можна використовувати цей трейд сертифікат (Ред Сіл ліцензія). Це стосовно Alberta Opportunity Stream.
-
Дякую, Елена, за детальну пораду! Я от не можу згадати, чи в усіх формах є варіант separated. LOE, звісно, напишу. Дитині 12 років. Питання розлучення давно висить в повітрі. Бо там не стільки затрати на адвоката, скільки нервів і спору. Дякую, що намагаєтесь допомогти!
-
Якщо у вас є red seal , то ви отримаєте додаткові бали за job Offer , якщо професія ліцензії не вимагає. А от чи буде вважатись його отримання найвищим ступенем , сумніваюсь. Але не претендую на істину. Можна у консультантів поцікавитись , або пошукати додаткову інформацію
-
www.instagram.com/p/DAtB8r0o_UK/?igsh=MWNoaGJmN3F3ZHpnbA==
-
Я освоила мат часть. Это гениальная формулировка с точки зрения, что в Канаде common law приравнено к зарегистрированному браку😳 Получается, что человек фактически законно может находиться в двух браках. Даже боюсь подумать, как это все урегулировано в отношении детей и совместного имущества.
-
У нас тоже подача 16 июня. Всем продлили до 23 сентября 2027 🌹
-
Коли замовляли доставку? Скільки йшов паспорт? Зразок заяви на доставку брали з сайту?
-
У меня двое детей моих и один ребёнок гражданского мужа (живет с нами неделю через неделю). Подавая на развод мой бывший муж указывает, что у нас нет спора об имуществе и о месте проживания и содержания детей. Он дал подтверждения в требуемой форме о том, что не против что я подаю на их на пр. В моём случае правильно будет если я буду указывать всех троих детей в формах? Или все же только двоих с моей стороны (только им нужен пр, третий ребёнок имеет гражданство).