PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка, чи не просять в консульстві справу з резерв + , якщо треба подовжити паспорт? У нас сину 18 років і менше чим через рік закінчується паспорт і нема як зробити новий..
-
Дякую !
-
Доброго дня! У мене питання, я з дитиною подавалася по гуманітарній програмі але не має ще відповіді, подавалась ще у грудні 2023, зараз сестра отримала PR, і я хочу податися по цій програмі, я можу подати ще одну аплікацію чи мені треба ту анулювати і відбитки ще раз треба буде здавати чи ні? Дякую!
-
Подалася на початку квітня і ось вчора отримала лист що продовжено. Тобто 6 місяців з гаком
-
Добрий день, отримала AOR намагаюсь прив’язати свій акаунт до IRCC але не виходить. Можу я щось роблю не так? Треба обирати постійне проживання чи карта постійного жителя. На все про все дається 7 днів а пройшло вже три дні боюсь не встигнути дякую за відповідь)
-
Якщо чесно, то я не спеціаліст в цих питаннях. Я подавала кожного члена родини окремо в різний час. Бачила в цьому чаті, що писали, якщо вся родина разом подається, то вони довше очікують розгляду. Як варіант, спробуйте звернутись в кризову форму по своєму питанню
-
Привіт! Якщо ворк перміт закінчиться, на новий подам, але заявка буде в процесі , а паспорт з візою ще дійсні - можна подорожувати?
-
Це в консульстві таке кажуть?
-
Можливо в когось є слот в консульство але не виходить приїхати? Я б у вас за винагороду між би забрати, майже рік ловлю і не виходить
-
Вітаю, написали вам