PR CUAET
-
А які документи вони просили ? Це додатково чи щось загубилося?
-
Скажіть будь-ласка. Подача паспорта 17 років. Якщо нема оригіналу ідентифікаційного кода і вкладиша з ID картки. Копії. Фізично картка є. Не приймуть?
-
Доброго дня, таке питання, ніяк не можу розібратися. Чи для досвіду треба кількість років без перерви чи може бути з перервою? Юз кейс такий, мені треба піти у матерніті лів за місяць-два до того, як буде два роки досвіду в Канаді. Якщо я піду в матерніті, потім на ці місяць-два вийду попрацювати, в парентал піде чоловік, а потім далі я в парентал після того як буде два роки, це рахується як повні два роки?
-
Скажіть будь ласка в якому вигляді надходить підтвердження слота з Оттави з переліком документів чи ні? Бо я коли зловила у Торонто, на пошту приходило підтвердження з переліком документів і всіма інструкціями.
-
Цього ми не дізнаємось. Чекаємо на першу вибірку))
-
Стаж на parental / maternity не зараховується для імміграції. Якщо в вас умовно 1 рік 10 місяців , потім 6 місяців parental / maternity, в оф досвід йдуть лише 1 рік 10 місяців. Якщо ви після parental / maternity вийшли на роботу, скажімо на 1 місяць, в вас in total буде 1 рік 11 місяців
-
Підкажіть будь ласка якщо в мене WES я ввела своє дівоче призвище де буква “Є” перекладено я англійскьку “Е”(так було в першому закордонному паспорті), а перекладач від міністерства переклав як “IE”. Чи можу я прикласти якійсь документ просто пояснити ситуацію? чи треба переробляти?
-
Дивно…
-
Оф сайт Перевірте
-
Подскажите пожалуйста, подались на продления WP маме, пришло запрос на оплату биометрии, но мы прикрепили чек об оплате биометрии который оплатили за 2 недели до подачи на WP так как подавали ее на визитер рекорд, не должно ли быть проблем? По визитер рекорду ничего не слышно, но оплатить тогда надо было все., когда подавали.
-
Як отримаєте лист, відпишіться будь ласка.
-
А звідки це? На сайті не бачу цієї вибірки…
-
Думаю як мінімум відсотків 10-15 скасованих і виправлених, і так само тих що не мають документів, але who knows